| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 01:24 |
|
|
Lis je napisao: Nema smrada i nema piskanja u plucima. Ostalo je vise - manje isto. Sve je sad jako supika osim što mi je kralježnica nezahvalna i osim što ujutro napunim dvije maramice - kao da sam stalno prehlađen,zapravo mi nije jasno od kud ta pojava i jeli to zdravo ili 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 02:10 |
|
|
Frenk je napisao: i osim što ujutro napunim dvije maramice - kao da sam stalno prehlađen,zapravo mi nije jasno od kud ta pojava  Od PG-a ?
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 07:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ma to ti je od toplica.Ćista voda, puno kupanja, pa mora negdje izaći.Najlakše je na nos.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 15:14 |
|
|
|
Parim već 8 mjeseci i osjećam se super, nema smrada u kući ni na robi, dišem bolje, ne kašljem ujutro... Iako zapalim ponekad analogušu, ali što je 2-3 analoguše naspram 2-3 kutije koje sam pušio?
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 21:04 |
|
|
Lis je napisao: Frenk je napisao: i osim što ujutro napunim dvije maramice - kao da sam stalno prehlađen,zapravo mi nije jasno od kud ta pojava  Od PG-a ? Koristim čisti VG a to mi se događa od poćetka parenja,znači već više od 1god. sam "balav" 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ožu 2011 21:16 |
|
|
|
Imal sam i ja jedan period slican tvojem. Ali je proslo samo od sebe.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ožu 2011 18:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Lis je napisao: Imal sam i ja jedan period slican tvojem. Ali je proslo samo od sebe. Frenku treba puno više jer je on bil hardcore korisnik analognih! 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ožu 2011 22:38 |
|
|
D@DO je napisao: Lis je napisao: Imal sam i ja jedan period slican tvojem. Ali je proslo samo od sebe. Frenku treba puno više jer je on bil hardcore korisnik analognih!  Ma nisam bio Hard,jedino kad se lokalo,a to se radilo nekad često i češće 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 29 ožu 2011 07:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Budimo realni drugovi, tražimo nemoguće.Naravno da se nekad zoblokavalo svaki dan, pa se prema tome i pušilo.Kartanje da ne spominjem. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 06 tra 2011 17:36 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Nevjerovatno koliko ljudi poznajem koji puše analoguše,guše se,kašlju,boje se bolesti zbog toga pušenja,troše hrpu love i neće prijeći na e-cig,neće ju ni probat 
|
 |