| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 27 vel 2014 18:26 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Još jedna mrvica za razmišljanje. Ako pušiš 20 ronhila dnevno to je valjda doza nikotina koja te zadovoljava. Pređeš na ecig  valjda ćeš pariti toliko tekućine da zadovoljiš potrebu za nikotinom tj. koliko bi nikotina unio i cigaretom 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Odg: Apsorpcija nikotina Postano: 28 vel 2014 00:10 |
|
|
Fosna je napisao: imand je napisao: Pa u interesu je znanstveno prikazati puno manju apsorpciju, jer to je dokaz da je zdravije i time se stvara pozitivna predodžba javnosti. ako primijeniš takav "znanstveni" princip, za očekivati je da će te netko pobiti argumentima i u znanstvenoj zajednici postaješ šarlatan  bolje vaper-kvazi-znanstvenik nego političar šarlatan, ima ih i previše 
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Apsorpcija nikotina Postano: 28 vel 2014 21:29 |
|
|
|
Kod cigarete (analognih) nije toliko stvar o nikotinu,već o co2 i kemijskim pizdarijama kojim špricaju industrijski duhan,amonijaku i ostalom smeću koji se oslobođa u tijelu. Nikotin kao takav jest otrovan ali je stvar koncetracije.
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 18:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Pored svih ovih problema sa kralježnicom operacijama toplicama ... pojavio mi se novi problem.
Do nedavno sam ujutro uz kavu uredno popario pola kaye 18 mg 30/70 pg/vg tekućine i veselo pućkao kaju dvije dnevno raznih tekućina iste koncentracije nikotina ali .......... !!!!!! Nedavno mi se počelo vrtiti u glavi i zujati u ušima kada bi povukao dva tri puta tu istu tekućinu a kad bi četvrti put povukao javila bi mi se i mučnina ...
Koji kua ??? ... Dali se ikome išta slično desilo da mu se ovako povečala osjetljivost na nikotin ??? Šta sad da radim da smanjim nikotin u tekućininama, dokle će to ići ???
Svaki savijet, iskustvo i sugestija su dobrodošli .
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 18:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Jesi li siguran u koncentraciju nikotina u tekućini, da nije došlo do greške u "proizvodnji".
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 18:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Max_ZG je napisao: Jesi li siguran u koncentraciju nikotina u tekućini, da nije došlo do greške u "proizvodnji". Jesam, Valterova baza !!! Ona mi je već dugo referentna točka .
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 19:05 |
|
|
spavle je napisao: Dali se ikome išta slično desilo da mu se ovako povečala osjetljivost na nikotin ??? Šta sad da radim da smanjim nikotin u tekućininama, dokle će to ići ???. ista stvar se i meni desila. poceo sam s 18 mg i odjednom mi je to toliko postalo jako da nisam mogao normalno udahnuti paru. smanjio sam na 12 mg i bilo mi je super nekoliko mjeseci pa mi je opet postalo jako. sada sam na 9 mg, to mi je za sad dobro.
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 19:45 |
|
|
|
Pa to su početnički problemi spavle. Da nemaš problema s tlakom. Meni kad je visok tlak para nepaše nikako. Vrti mi se i mučnina me hvata. Isti simptomi. Smanjia kavu i sad sve 5.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 19:50 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
markoveliki je napisao: Smanjia kavu i sad sve 5. Onda mogu prestat i živit. Gdje su onda gušti?
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Apsorpcija nikotina Postano: 30 lip 2014 20:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Pojačaj alkohol. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |