Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
 Post Postano: 28 ruj 2012 22:54 

Kinta je napisao:
I tebi je to bez gladovanja? :joj:

Nakon dva tjedna bi izgledao kao gladno dijete Bijafre. A da ne velim da vec drugi dan nebi mogao ljubavnicu dignut na vesmasinu.
Dok centrifugira.

Aaaa... sad mi je jasan onaj pauk od jučer... zbog centrifuge :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2012 07:58 

Sve jesti umanjeno,ne preskakati obroke,NE gladovati,bar umjereno baviti se nekom tjelovježbom,recimo pola sata dnevno malo brže hodati,i to je cijela filozofija :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 sij 2013 16:07 

odmah nakon prvog dana parenja sam prestao kašljati. :plus: Jutra su također milina jer nema onih groznih, gotovo 95% bezuspješnih, iskašljavanja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 sij 2013 19:05 
Moderator

Ne znam.. možda griješim.. ali baš prije neki dan sam malo razmišljao, a povod je bilo to što su oko mene svi malo-malo pa bolesni. Sve neke gripe, prehlade, gubitci imuniteta i sl. Ne bi bilo ništa čudno da do nedavno nisam i sam bio sklon takvim stvarima i to pod obavezno. Nikako me nije mogla mimoići niti jedna od tih boleština i uvijek sam bio bar dva puta godišnje u nokautu i pod temperaturom dva-tri dana. I sad malo analiziram, razmišljam, gledam unatrag i ne mogu se sjetiti kad me zadnji put shrvala boleština. Jel to zato jer sam stariji i senilniji pa se ne mogu sjetiti?! Ili sa parom rastjeram sve viruse oko sebe?! Dragi Lastane.. molim tvoj iskreni odgovor!

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2013 19:41 

Pa evo novi član i njegovo kratko iskustvo sa parenjem (mislim da je kratkosilazni na prvom "a" da ne bi bilo zabune).
Pušio sam 30 godina, od kojih zadnjih 10 crni duhan motao bez filtera i nisam imao namjeru prestati iako sam svjestan štetnosti.
Čuh za e cigarete davnih dana i zaboravih. Prije 10-ak dana netko u društvu opet spomenuo e cigarete, pa sam se odlučio malo istražiti temu. Nakon par dana dano-noćnog istraživanja nabavio sam Joyetech eGo C starter kit i molio se da nisam uzalud bacio pare, te se pripremio na nešto bez-veze, al sa idejom da ću se na to priviknuti vremenom. Prema savjetima sa foruma uzeo sam isključivo duhanske arome, max nikotin (24mg) i zapario. Što da kažem - mom oduševljenju nije bilo kraja, odmah sam znao da mi analogne više ne trebaju. Sad 5 dana kasnije (i niti jedne analogne) još je prerano za objektivna zdravstvena poboljšanja (a i snijeg je vani pa ne mogu voziti bicikl), al subjektivno tu ni meni ni djeci, a ni ženi više ništa ne smrdi, nema bolova u prsima niti otežanog disanja. Moram priznati da sam postao pravi svečenik nove "parovjere", te sve kolege pušaće pokušavam preobratiti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2013 23:21 

kivan je napisao:
sve kolege pušaće pokušavam preobratiti.

To ti je uzaludan trud.
Samo onaj ko ti sam kaze da bi htio to kupit, taj ce najvjerojatnije i kupit. A nagovraranje nekog da ostavi prave cigarete nije nikad imalo rezultata.
Barem kod mene nije bilo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2013 23:29 

Lis je napisao:
To ti je uzaludan trud.
Samo onaj ko ti sam kaze da bi htio to kupit, taj ce najvjerojatnije i kupit. A nagovraranje nekog da ostavi prave cigarete nije nikad imalo rezultata.
Barem kod mene nije bilo.

Imam ja takav slučaj od cure stara puši već valjda od stoljeća 7-og :) i kaže meni cura daj ponesi joj cigaretu da proba majka bi se kao htjela skinit sa analognih(nerado)i uzme ona električnu i krene pušit i kao super baš joj je kao ove...ugl. nakon 2 dana kaže ona ma uzmi ti sebi natrag cigaretu ko će to meni punit,čistit itd (tko sam ne odluči čvrsto nema šanse da će ga se nagovorit...)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 sij 2013 15:54 

to vrijedi i za mene još samo da i ja prijeđem na e cig pa čemo zabranit pušenje u kuči :kina: :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2013 17:19 

ja sam inače ok.parim oko mjesec.al od sinoć me uhvatio kašalj kao nikad.prešao sam sa više mg na manje prekjučer.pa se pitam otkud takav kašalj.e sad jedino da nisam pokupio kakvu prehladu il tak nešto.možda uopće nema veze sa parenjem. :? :? :?

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2013 17:20 

dulenda je napisao:
ja sam inače ok.parim oko mjesec.al od sinoć me uhvatio kašalj kao nikad.prešao sam sa više mg na manje prekjučer.pa se pitam otkud takav kašalj.e sad jedino da nisam pokupio kakvu prehladu il tak nešto.možda uopće nema veze sa parenjem. :? :? :?

i danas kašalj ne prestaje.moracu kod dr-a

Povratak na vrh 

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club