| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 22:54 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kinta je napisao: I tebi je to bez gladovanja?  Nakon dva tjedna bi izgledao kao gladno dijete Bijafre. A da ne velim da vec drugi dan nebi mogao ljubavnicu dignut na vesmasinu. Dok centrifugira. Aaaa... sad mi je jasan onaj pauk od jučer... zbog centrifuge 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 29 ruj 2012 07:58 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Sve jesti umanjeno,ne preskakati obroke,NE gladovati,bar umjereno baviti se nekom tjelovježbom,recimo pola sata dnevno malo brže hodati,i to je cijela filozofija 
|
 |
|
davke
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 03 sij 2013 16:07 |
|
|
odmah nakon prvog dana parenja sam prestao kašljati.  Jutra su također milina jer nema onih groznih, gotovo 95% bezuspješnih, iskašljavanja.
_________________ Što pušiš ? USB
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 03 sij 2013 19:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Ne znam.. možda griješim.. ali baš prije neki dan sam malo razmišljao, a povod je bilo to što su oko mene svi malo-malo pa bolesni. Sve neke gripe, prehlade, gubitci imuniteta i sl. Ne bi bilo ništa čudno da do nedavno nisam i sam bio sklon takvim stvarima i to pod obavezno. Nikako me nije mogla mimoići niti jedna od tih boleština i uvijek sam bio bar dva puta godišnje u nokautu i pod temperaturom dva-tri dana. I sad malo analiziram, razmišljam, gledam unatrag i ne mogu se sjetiti kad me zadnji put shrvala boleština. Jel to zato jer sam stariji i senilniji pa se ne mogu sjetiti?! Ili sa parom rastjeram sve viruse oko sebe?! Dragi Lastane.. molim tvoj iskreni odgovor!
|
 |
|
kivan
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 sij 2013 19:41 |
|
Pridružen: 16 sij 2013 14:05 Postovi: 112 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Pa evo novi član i njegovo kratko iskustvo sa parenjem (mislim da je kratkosilazni na prvom "a" da ne bi bilo zabune). Pušio sam 30 godina, od kojih zadnjih 10 crni duhan motao bez filtera i nisam imao namjeru prestati iako sam svjestan štetnosti. Čuh za e cigarete davnih dana i zaboravih. Prije 10-ak dana netko u društvu opet spomenuo e cigarete, pa sam se odlučio malo istražiti temu. Nakon par dana dano-noćnog istraživanja nabavio sam Joyetech eGo C starter kit i molio se da nisam uzalud bacio pare, te se pripremio na nešto bez-veze, al sa idejom da ću se na to priviknuti vremenom. Prema savjetima sa foruma uzeo sam isključivo duhanske arome, max nikotin (24mg) i zapario. Što da kažem - mom oduševljenju nije bilo kraja, odmah sam znao da mi analogne više ne trebaju. Sad 5 dana kasnije (i niti jedne analogne) još je prerano za objektivna zdravstvena poboljšanja (a i snijeg je vani pa ne mogu voziti bicikl), al subjektivno tu ni meni ni djeci, a ni ženi više ništa ne smrdi, nema bolova u prsima niti otežanog disanja. Moram priznati da sam postao pravi svečenik nove "parovjere", te sve kolege pušaće pokušavam preobratiti.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 sij 2013 23:21 |
|
|
kivan je napisao: sve kolege pušaće pokušavam preobratiti. To ti je uzaludan trud. Samo onaj ko ti sam kaze da bi htio to kupit, taj ce najvjerojatnije i kupit. A nagovraranje nekog da ostavi prave cigarete nije nikad imalo rezultata. Barem kod mene nije bilo.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 sij 2013 23:29 |
|
|
Lis je napisao: To ti je uzaludan trud. Samo onaj ko ti sam kaze da bi htio to kupit, taj ce najvjerojatnije i kupit. A nagovraranje nekog da ostavi prave cigarete nije nikad imalo rezultata. Barem kod mene nije bilo. Imam ja takav slučaj od cure stara puši već valjda od stoljeća 7-og  i kaže meni cura daj ponesi joj cigaretu da proba majka bi se kao htjela skinit sa analognih(nerado)i uzme ona električnu i krene pušit i kao super baš joj je kao ove...ugl. nakon 2 dana kaže ona ma uzmi ti sebi natrag cigaretu ko će to meni punit,čistit itd (tko sam ne odluči čvrsto nema šanse da će ga se nagovorit...)
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 sij 2013 15:54 |
|
|
to vrijedi i za mene još samo da i ja prijeđem na e cig pa čemo zabranit pušenje u kuči 
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 vel 2013 17:19 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 vel 2013 17:20 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
dulenda je napisao: i danas kašalj ne prestaje.moracu kod dr-a
|
|
 |
|
 |