| Autor |
Poruka |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 15:45 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
Dvojica su pametnija neg jedan.uzeo sam sad vaniliju 11mg i malo je bolje.vidjeću u toku dana.pojacaću i vodu čaj i ostalu tekućinu.na tekućini od 24mg je bilo 50-50-pg-vg.e sad na 16 mg piše 1.herbal extract.2.propylene glycol.3.glycerol.i to je valjda pola pola il se varam?jbg novi sam učim......... 
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 15:48 |
|
|
e i jedna od dvije od 16mg je bila čokolada.možda mi ona smeta.moram istraživat nema mi druge 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 16:09 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
evo ja parim tjedan dana i suhi kasalj me ubija od pocetka, pogotovo preko noci. posto ne iskasljavam nista ne bi reko da je ciscenje :/ tekucina je 50:50
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 16:38 |
|
|
|
meni se smanjuje al je isto bio suhi zaboravih napomenut
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 16:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sto vise VG to manje suhoce u ustima i kasljucanja. Sto manje vode u VG to vise pare. U omjer PG/VG mozete biti sigurni ako sami mijesate liquid, ne vjerujte nikome. Osim meni.  pipl mast trast as 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 17:05 |
|
|
|
da to sto pise 50-50 pitanje je.mogu napisat sta hoće
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 17:35 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
dulenda je napisao: e ovak.ja i dalje kašljem ali manje.manje i parim.kad god uvučem paru od 16mg kasljem.a presao sam sa 24 mg.ako je neko imao slicno iskustvo nek nesto napise.prekrsio sam pravilo i zapalio jednu al samo jednu nakon cca mjesec dana i normalno uvlacio ni jedanput zakasljao.nije mi jasno nikako.jedino cu sad probat od 6 ili 8 mg nikotina da vidim jel do toga.ako neko ima neki savjet............hvala dulenda to zakašljavanje kada uvlačiš u sebe može biti i do setupa liči da je dobar ali pomjeranjem coilova iglom promjeni se nešto neznam šta ali postane ugodnije parenje
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 21:06 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
kavasaki je napisao: dulenda je napisao: e ovak.ja i dalje kašljem ali manje.manje i parim.kad god uvučem paru od 16mg kasljem.a presao sam sa 24 mg.ako je neko imao slicno iskustvo nek nesto napise.prekrsio sam pravilo i zapalio jednu al samo jednu nakon cca mjesec dana i normalno uvlacio ni jedanput zakasljao.nije mi jasno nikako.jedino cu sad probat od 6 ili 8 mg nikotina da vidim jel do toga.ako neko ima neki savjet............hvala dulenda to zakašljavanje kada uvlačiš u sebe može biti i do setupa liči da je dobar ali pomjeranjem coilova iglom promjeni se nešto neznam šta ali postane ugodnije parenje Kao što kavasaki kaže, lako je moguće da ti je problem u attyu. Probaj sa nekim drugim ako možeš. Isto tako, uzmi si VG u ljekarni (košta 10kn za 50ml) pa probaj u drugu bočicu dodati tekučinu koju koristiš (nekih 1ml) i isto toliko VG-a. Dobro promučkaj bočicu i probaj to pariti. Vjerojatno će ti to biti preslabo (aroma i nikotin) ali ćeš znati da li ti to što smeta a siguran si da je 50/50. Za suhi kašalj si uzmi Bisolex. Ja sam imao isti problem (plus promuklost) kad sam prestao sa smrdušama i još sam naletio na čisti PG (a da to nisam znao niti razumio). Sa Bisolexom sam se očistio i smirio kašalj. Sada, nakon 5 mjeseci parenja, više niti ne znam što je to jutarnji bronhijalni kašalj. Kako smrduše ubijaju sve i svašta tako ubijaju i razne bakcile u ustima. Sada toga više nema pa ćeš neko vrijeme biti malo osjetljiviji na prehlade dok ti se organizam ne oporavi i imunitet ojača (meni je trebalo mjesec dana).
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 21:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Kako smrduše ubijaju sve i svašta tako ubijaju i razne bakcile u ustima. Sada toga više nema pa ćeš neko vrijeme biti malo osjetljiviji na prehlade dok ti se organizam ne oporavi i imunitet ojača (meni je trebalo mjesec dana). Zanimljivo je to kako cigareta ubija bakterije u ustima. Kad prestanemo pusiti bakterije se mnoze i ... smrdi nam iz usta. Malo cesce pranje zubiju rjesava problem. Ali kako nam se njuh popravlja tako uz ostalo primjecujemo da i drugima smrdi iz ustiju. Sad bi tu trebala doc reklama za viagru.  Pa onda poljubis pusacicu.  Pa se sjetis kako si bio stvarno pravi frajer ako su te one sve nepusacice bez pardona ljubile. E sad mi fali ideja za reklamu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 vel 2013 21:53 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Pa onda poljubis pusacicu.  Pa se sjetis kako si bio stvarno pravi frajer ako su te one sve nepusacice bez pardona ljubile. E sad mi fali ideja za reklamu. Niti onda niti sada ne preferiram nepušačice. Ali to je druga tema. Poznato je kako dim više smeta bivšim pušačima nego nepušačima.
|
 |