Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
 Post Postano: 24 vel 2013 01:09 

Valter je napisao:
Niti onda niti sada ne preferiram nepušačice. Ali to je druga tema. :ali:

Poznato je kako dim više smeta bivšim pušačima nego nepušačima.

ako već upućuješ primjedbe drugima što oftopičare na tvojoj temi, ajde onda molim te nemoj i ti činiti isto...

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2013 01:20 

Ne znam gdje vidiš offtopic.

Naveo sam da meni kao bivšem pušaču (takav se smatram od prelaska na struju) jako smeta dim, više nego onim ljudima koji nisu nikada pušili. Uz to što mi je kava promijenila okus i sada mi je bljak, čine jedina 2 osječaja koje imam nakom prelaska na e-cigaretu.

Nikada nisam imao nikakvih zdravstvenih problema vezanih uz pušenje, pa tako ne može biti niti nikakvih drugih pomaka koje bi mogao primijetiti. Osobito ne u ovoj nesportskoj fazi.

Dakle, nikakav offtopic nije u igri nego sam iznesao svoje osječaje. Baš kako piše u naslovu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2013 02:30 

nisi naveo kako tebi smeta dim (što bi donekle i bilo vezano uz temu), nego kako je opće poznata činjenica da bivšim pušačima više smeta dim nego nepušačima, što nema veze s tvojim osječajima, a neznam ni kako bi to bilo moguće utvrditi... o kavi nisi nist rekao, nego si, eto i to ubacio da imaš više teksta, pa si samim time naravno i u pravu (i to je pretpostavljam jedna od onih ˝općepoznatih činjenica˝, ko više melje taj je pametniji - mogo bi u političare)

u tvojoj temi (e-cigareta i sport) napisao sam čime se bavim, kako se osječam, pozitivne i negativne strane, da bi kasnije rasprava ošla u smjeru zašto osječam neke od negativnih posljedica, dobio odgovor koji mi može biti od pomoči (a i drugim forumašima) te potom, priznajem, mal zaj+++ncije za razbijanje monotonije subotnjeg popodneva; no tih par postova su nešta bajbeskorisnije na ovom forumu, ali zato je tvoja opaska o preferiranju nepušačica i duhanskom dimu urnebesno smiješna i nadasve korisna :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2013 13:14 

Nakon nešto više od dva miseca parenja osjećam se ko da mi je opet 15 godina što se tiče kapaciteta pluća,a osjetila mirisa i okusa su se počela vraćat već nakon par dana tako da mi sad sve puno bolje i izraženije miriše,a bogami u određenim situacijama i smrdi! U početku je bilo nekakvog sitnog kašljucanja koje je prestalo nakon 3-4 dana. Prije je bilo i uspuhavanja i preznojavanja (čak i usrid zime) nakon 15 minuta nekog malo težeg fizičkog posla,malo dužeg hodanja pa čak i razmišljanja :rotfl: ,a sad primjećujem da mogu npr. hodat kilometrima bez ikakvog problema. Malo me brine jedino što sam izgleda dobio nešto kila nakon prestanka pušenja i što mi se najmanje sviđa - te kile su otišle u drob (ko da sam trudan, božemiprosti. :rotfl: ). Sve šta pojedem - sve me se prima. Nije krivo parenje nego frižider, a zima je poznata ko vrime tovljenja. Računam,ajde, spašće to ovo lito na Baćama na piciginu i tako to. Nije mi jasno samo kako to da su neki koji su prestali pušit uspili čak i izgubit nekoliko kila?!? Tako bar oni kažu. Ti najvjerovatnije u želucu imaju neku guštericu koja jede umisto njih ili neku extra jaku kiselinu koja bi mogla razgradit i čelik da ga pojedu pa ih se zato ništa ne prima. :rotfl: Eto,uglavnom moj zaključak je da se nakon više od dva miseca parenja osjećam savršeno dobro i da se više NIKAD ne vraćam na ona smrdljiva duvanska g*vna!

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2013 19:39 

Da malo spustimo tenzije - večeras idem na kuglački trening, pa ću javiti kako se osjećam.
Šalu na stranu, bio mi je napor pretrčati više od 60m dok sam pušio. Znalo mi se desiti i da se zapušem samim usponom uz stepenice, što me kao starog planinara itekako iritiralo.
Jest da je kuglanje anaerobni sport, ali mislim da bi danas bez problema izgurao i 2 utakmice. Ako znamo da u 12 minuta treba baciti kuglu od 3.5kg 30 puta, ukupno pojedinačni meč iznosi 120 hitaca u 4x12 minuta... onda nekih 200-300 hitaca ne predstavlja problem. Nisam siguran da bi prije to uspio a da ne izgubim svijest. Jest da iz mene izađe par litara vode na treningu ili utakmici, ali se osjećam super!

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 vel 2013 19:54 

hvala na savjetima ide na bolje.a još kad roknem bočicu bisolexa juhuuuuuuuuuuuuuuuu :alikako:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 vel 2013 20:02 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Ubaci malo VG-a i destilirane, dobro promučkaj te ubaci u svoj omiljeni atty. :rotfl:
Zabava zagarantirana... :sanja:

Šalu sa strane. Evo, večeras idem na odbojku koju igram 2 puta tjedno i osjetio sam poboljšanja, jedino što mi fali kondicije ali i to ću dotjerati čim počnu malo duži dani. Moram se dovesti u neku formu za sportske igre (treba trčati 2x15min po košarkaškom terenu) koje su mi u 5 mjesecu. Jedini problem je što sam dobio nešto na kilaži pa me majčica zemlja drži malo čvršće nego prije ali i to se da riješiti uz malo discipline kad sam blizu frižidera. A tako je to pogotovo kad imaš 40 godina. :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 vel 2013 21:31 

E da.
Dosao si u godine kad ce ti trebat duplo vise vremena za duplo manje rezultata

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 vel 2013 13:49 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Srećom da održavam neki tempo rekreacije kroz cijelu godinu stalno (kosarka, odbojka, plivanje, trčanje itd.) pa neku bazu već imam "samo" je treba nadograditi (baš kao i sa tekućinama :lol: ).

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2013 16:19 

Nakon mjesec i pol dana parenja osjećam kako mi fali 2 soma kuna :D Jebote kad se zaigraš sa kupnjom na netu, pare zbog parilica ispare, al sam se bar opskrbio za 2 godine bez kupnje.

Zdravlje je malo bolje, ništa pretjerano pošto sam zadnjih 6-7 godina pušio oko 30 rolanih pljugi dnevno od kojih nisam imao vidljivijih problema. Zdravlje se popravilo davno sa prelaskom sa cigareta na duhan, a prvotni razlog prelaska na duhan za rolanje je bio ekonomske prirode pošto sam pušio dnevno 3 kutije Waltera prije toga, a imao sam tek 20 godina. Tako da eto, ja od duhana nisam imao one ispljuvke kao sa cigaretom, što je jedino što me brinulo. Što se kondicije i takvih stvari tiče, toga ionako nemam još od kad sam bio djete. Jebote, na poslu dignem i po 2 tone stvari dnevno, ali to mi lakše sjedne nego sprint na 100 metara ili mali nogomet na golu, čak i statičan, sa par izleta pred loptu i pokoju leteću akciju nakon sat vremena sam mrtav. Kako je sad nastupilo toplije vrijeme, budem se malo posvetio nekakvom trčanju malo po malo da vidimo kud će to odvest.

U konačnici mi jedino bitno da me za 5, 10, 20 ili kolko već godina ne sahrane zbog raka.
Toliko od mene, uživajte.

Povratak na vrh 

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club