| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 ožu 2013 17:23 |
|
|
Knox,a jesi natovarija išta kila od početka parenja? Kod mene,bgm, ima dosta viška. Prodajem povoljno,skoro pa mukte... pa ako kome triba... Ne da mi se čekat lito da se ovo istopi,a ova dosadna kišetina danima samo onemogućava normalno kretanje. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 ožu 2013 20:25 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
Nema kila, ne stignem jest od parenja 
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 13 ožu 2013 13:44 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 10:45 |
|
|
dulenda je napisao: Nakon 20-tak dana opet kašalj.i to takav da me budi zadnje dvije noći.opet bisolex.pušio 20 godina i nisam tako kašljao.parim 12mg ili 18mg.još mi preostaje da probam tekućinu od čistog vg pa ako i to ne uspije onda neznam.nemam se volje vraćat na analoguše pa ću probat prestat.al žao mi sviđa mi se parenje al kašalj ubi.suhi kašalj. 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 11:05 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
mozda je do proizvodaca. meni se to dogadalo od dekangovih tekucina. kad sam preso na druge je prestalo. a imo sam slicnih problema i zbog loseg fibera.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 11:44 |
|
|
Više neznam ni sam. 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 13:25 |
|
|
|
Dulenda, isprobaj sve moguće kombinacije i omjere PG/VG, čisti VG, manje mg nikotina, različite proizvođače, Sinišu, Tihomira, bilo šta,a samo gledaj ne odustat. Ako odustaneš uvijek postoji opasnost za ponovni povratak na analogne (iako si rekao da ti se ne vraća na to), to dođe s vremenom. Poznajem par ljudi koji nisu pušili nekoliko godina pa su se opet zadesili u nekoj (ne)prilici da ponovo zapale. Duvan je đavlija stvar, a đava nikad ne spava.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 13:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Lis ima odlican sistem za krizne situacije. U casu s malo vode ubaciti kap liquida i popiti. Organizam je primio svoju dozi nikotina i sve sjeda na mjesto. Stvar uredno sljaka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 13:58 |
|
|
Goran_M. je napisao: Dulenda, isprobaj sve moguće kombinacije i omjere PG/VG, čisti VG, manje mg nikotina, različite proizvođače, Sinišu, Tihomira, bilo šta,a samo gledaj ne odustat. Ako odustaneš uvijek postoji opasnost za ponovni povratak na analogne (iako si rekao da ti se ne vraća na to), to dođe s vremenom. Poznajem par ljudi koji nisu pušili nekoliko godina pa su se opet zadesili u nekoj (ne)prilici da ponovo zapale. Duvan je đavlija stvar, a đava nikad ne spava. Je u pravu si.idem u isprobavanje svega i svacega.Boricu se jer mi je bas gust parit.
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 14 ožu 2013 14:01 |
|
|
Kinta je napisao: Lis ima odlican sistem za krizne situacije. U casu s malo vode ubaciti kap liquida i popiti. Organizam je primio svoju dozi nikotina i sve sjeda na mjesto. Stvar uredno sljaka. Ma i to cu pro  bat.al nema onog osjecaja kroz grlo
|
|
 |
|
 |