|
.
Sada je: 02 tra 2026 11:57. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 11:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 tra 2013 23:36 |
|
|
Ja san tek friško počeja i to najprije sa dekangon od 18 na ce 5, dva dana super, gušt i sve, onda me ubilo, ispeklo usta i desni, pa probe, ovo ono, nađen se sad na imistu sa ry 4 18 mg i prže se oba po cili dan, nemaju se kad oladit  al ne zato šta mi fali nikotina nego zato šta mi je gušt  neman nikakvih nuspojava ni kontraindikacija osim pojačane želje za parenjem  a duvan mi smrdi. Proba jednu nekidan od frenda, smrdi i gadna je. I majke mi popizdiću dok mi mod ne dođe 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 17 tra 2013 01:10 |
|
|
|
U ovih godinu i pol sto parim nisam imao ni naznaku male gripice a kamoli da sam se razbolio,da kucnem u drvo,prije toga sam morao redovito pokupiti bar sezonsku gripu ako ne i jos stogod drugo.Dobio sam 20kg,sa 85 otislo na 105 u roku par mjeseci s tim da nisam primjetio da vise zderem al ajd recimo da to na visinu 187cm i nije tako strasno.Imam osjecaj kao da sam izgubio na kapacitetu pluca,naime,nemogu potrcati 50m a da ne isplazim jezik do poda,opet,to moze bit i zbog neceg drugog al eto da i to spomenem.Nisam primjetio da mi smeta PG ni VG ni bilo kakve arome(osim Elde,od nje su mi zubi trnuli)
Sent from my HTC using Tapatalk 2
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 17 tra 2013 18:27 |
|
|
Evo..., 10 mjeseci bez cigareta... Što reči..., profiltrirao sam sve postojeće upale i bakterije koje je malac donosio iz vrtića, upala sinusa, uha, očiju...., nekako sam još više skloniji alergijama (prašina, pelud, ambrozija, topola).... bio sam i prije.., no čini mi se da je to malo eskaliralo..., ...čini mi se da kad je "meso" dobro odimljeno ne kvari se..., sad se valjda tkiva obnavljaju pa i zbog toga dolazi do lakših infekcija... Dobra strana - krvni tlak mi se normalizirao - čak je i nešto niži 110/80, dok je prije to bilo i do 150/90... Ujutro mogu udahnuti do jaja bez kašlja, dakle kapacitet puća se vraća u normalu... Unazad 1-2 mjeseca vrtim i kućni bicikl svaki drugi dan po 10km (simulacija uspona i spusta), i to odgulim za nekih 20min bez bolova u plućima... Nisam dobio ni grama..., već sam skinuo 2-3 kile, a žderuckam ko i prije.., 180cm, 96kg (umjereni šlaufić samo oko struka)...(42 g.) Još da uskladim neredovitu prehranu.., lakše bi se nosio sa tih 10-tak kila viška.., naravno s obzirom na fizičku građu (ono ko tarzan).... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
avet
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 01 lip 2013 20:13 |
|
|
neka vidimo... tri tjedna bez cigarete samo para...i ok je primarno ne smrdim po dimu lagano mi se vraća osjet okusa, tj podobro se vratio. Prije sam koristio poveće količine začina koje sam stavljao u sve oblike hrane, dok evo baš danas sam radio s mljevenim i stavio cca 50% manje nego prije, a još mi je i ukusnije krvarenje desni..e to neznam, jednako mi je kao i prije s obzirom da s tim imam od prije problema jedem jednako kao i prije, a to je poprilično, sportom sam se i prije bavio tako da s trčanjem i sličnim baš i nevidim neku razliku....znači primarno imam osjetilo okusa opet 
_________________ Nepsujem...ja se samo tako izrazavam
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 lip 2013 19:02 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Mjesec dana nakon prelaska na e-cigaretu - dobio 5kg, apetit se otvorio pa sam _stalno_ gladan, dišem punim plućima, nema više umora, nema šlajma ujutro, nisam lud i nervozan kada ne zaparim duže od par sati, za njuh nisam primjetio razliku, dim obične cigarete mi smeta kao i sama cigareta. Sve u svemu, druga najbolja odluka ove godine 
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 18 lip 2013 23:20 |
|
|
ja sam za sada super  ....fantazija...... ubio pun kufer novaca za opremu  ... zena me oce u top strpat al zato me punica obozava  .... i sad zajedo pijemo nasoj dragoj supruzi i kceri krv na slamku sto smrdi po pljugama..... Neprocjenljivo--- za sve ostale modove,clearove,dripere,itd...tu je visa,master card,dinners 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 19 lip 2013 00:42 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
dimnjačar je napisao: zena me oce u top strpat znamo kak ti je 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 22 lip 2013 19:51 |
|
|
|
Osim kaj više ne hripam ko tuberkulozni skojevac,vratio mi se potpuno osjet mirisa, a ispada da to i nije baš pozitivna stvar jer mi se čini da nas okružuje puno više neugodnih mirisa od onih ugodnih. U zadnje vrijeme počinje mi smetati miris metala od moda na rukama. Vamo npr. ima jedva primjetan metalni miris koji ne ostaje na koži ali zato V6 koji koristim kao rezervu ostavlja baš neugodan metalni štih.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 22 lip 2013 20:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dadach je napisao: Osim kaj više ne hripam ko tuberkulozni skojevac,vratio mi se potpuno osjet mirisa, a ispada da to i nije baš pozitivna stvar jer mi se čini da nas okružuje puno više neugodnih mirisa od onih ugodnih.  Tocno, mene to i dan danas ispizdi. I zenu kad snjofam po kuhinji.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lethaldose
|
Naslov: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 lip 2013 16:10 |
|
|
Evo meni prosla godina otkad parim. Osjecam se super 
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 11:57. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 11:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: / i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |