Ja imam svakakva iskustva

nakon početka i oduševljenja što sam nakon 20 i nešto godina uspija sastavit ne dva dana, ne tjedan, nego 2 miseca bez duvana !!!! To je za me bio ne uspjeh, nego nešto ravno izumu teleportacije

Naravno ka i svaki put kod mene, šta se više s nečim oduševim, to mi veće sranje padne posli na glavu....počele peckat najprije lagano desni, pa svako malo kao neka upalica na raznim stranama usne šupljine koja se samo premješta tamo vamo, a nikako proć...pa svašta nešto...e sad, da nije bilo ovoga foruma i iskustva i znanja ljudi na njemu vjerovatno bi sve bilo u škovacama (hrvatski - smeću

) i smrdila bi mi cila kuća još uvik. Ovako sam zna da je uzrok PG i da ga moram izbacit pod hitno. Naravno, u toj pauzi prelaska zapalila se opet cigareta

i bilo me strah kakav će mi bit filing sa samim VG-om. Bez razloga. Filing mi je skoro još i bolji, već i ne brojim otkad nisam zapalija, paradontax i ostalo su izličili tegobe, a ja se igram sa okusima, veselo parim, kuća ne smrdi, ukućani veseli, a ja nemam više glavobolju ni u rukama ni u nogama

i svako malo gledam kako ću maznit nešto od nove opreme
Eto, jedino mi financije težeozlijeđene, ali ovo ostalo sve procvitalo. Tako se ja osjećam