|
.
Sada je: 02 tra 2026 11:35. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 11:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 ruj 2013 19:57 |
|
|
Ma normalno da oću Fosna, eto, najhaj opremu da kupiš sa baterijama i svim skupa, i tekućinama i da to svaki misec radiš (šta neš sigurno osim ako nisi spavle  spavle oprosti, sitija sam se jer sam na putu da postanem takav  ) doć će te koliko?? neće 1000 kuna. A kolko je kutija ipo marlbora dnevno!!!!???? A di je smrad, di je zdravlje, di je gušt..... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 ruj 2013 23:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
SrKi je napisao: ponekad osjecam kao da ima "knedlu" u grlu, ako razumijete sto hocu reci  jel ima netko slicna iskustva? Imam i ja tu knedlu ponekad ali ju nisam povezao s e-cigaretom. Mislim, mozda ima veze a mozda i nema. U svakom slucaju casa vode rjesava stvar. Ako nema vode i piva je dobra.  Osjecaj mi lici na prazan zeludac. Zeludac je kao vreca i ako je prazan stranice se trljaju jedna o drugu i osjecaj je neugodan. A kad si covjek nesto pojede onda je sretan, zadovoljan i nista ga ne muci. Zato sam uvijek izbjegavao zgoljave cure. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 24 ruj 2013 00:14 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
kakve veze imaju covjeki sa curama? ak imas zgoljavu curu onda imas prazan zeludac? ili ona ima prazan zeludac pa ti je neugodno zbog toga? mislim........ pitanje glasi: zakaj imam prazan zeludac zbog cure? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 24 ruj 2013 22:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Flux skidaj se s teskih droga.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ruj 2013 15:26 |
|
|
|
Aufff, danas sam malo pretjerao sa parom, srce lupa ko u zeca, nekako hirovito. A valjlo bi i smanjit dozu sa 18 na 9 mg, možda?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ruj 2013 15:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
imand je napisao: Aufff, danas sam malo pretjerao sa parom, srce lupa ko u zeca, nekako hirovito. A valjlo bi i smanjit dozu sa 18 na 9 mg, možda? Tako naglo skidanje koncentracije nikotina vodi obično u sumanuto parenje, možda da postepeno skineš na 12 ili 14 mg a da bolje pripaziš da ti mod nije stalno u ruci ? Poznanik mi je odustao od parenja jer nije mogao stati , neprekidno je pario, nije mod puštao iz ruke ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ruj 2013 16:02 |
|
|
Ma jasno mi je to. I tako vrtim dva tanka u krug, pa ču kombinirati, malo četrnajstice, malo osamnajstice. A o povratku na smrdušu, no pasaran 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ruj 2013 16:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Ja sam primjetio da počnem sumanuto pariti kad se malo zasitim jedog okusa i tada sam uveo da uvijek imam dva atty-a jedan sa voćnom i jedan sa duhanskom aromom pa ih rotiram, malo jedan malo drugi, tako da mi se ne dešava "zasićenje" okusa i ne traži me da mi je stalno atty u gubici.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 23 lis 2013 20:43 |
|
|
Svima nam je super... a di su oni koji su umrli od parenja? Kako da se oni jave na forum? Šala... volim crnjak (humor, a može i vino!). Parim nekih 20-tak dana, na početku je bilo izbacivanja svega i svačega u wc (ćišćenje pluća valjda) ali je to sve prestalo i sad je ok. Apetit mi se pojačao, za mirise ne kužim da se išta promijenilo, kašljao nisam ni sa cigarama pa ne kašljam ni sad. Arome su mi sad malo izbljedjele, slabije ih osjećam ali u nabavci sam raznih tekućina s raznih strana, raznih sastava, aroma i jačine pa ću se negdje valjda naći. I kao što netko reče: ispizdit ću čekajući Kineze da donesu više taj moj mod!
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 24 lis 2013 09:36 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
DylanDog je napisao: Svima nam je super... a di su oni koji su umrli od parenja? Kako da se oni jave na forum? Šala... volim crnjak (humor, a može i vino!). Parim nekih 20-tak dana, na početku je bilo izbacivanja svega i svačega u wc (ćišćenje pluća valjda) ali je to sve prestalo i sad je ok. Apetit mi se pojačao, za mirise ne kužim da se išta promijenilo, kašljao nisam ni sa cigarama pa ne kašljam ni sad. Arome su mi sad malo izbljedjele, slabije ih osjećam ali u nabavci sam raznih tekućina s raznih strana, raznih sastava, aroma i jačine pa ću se negdje valjda naći. I kao što netko reče: ispizdit ću čekajući Kineze da donesu više taj moj mod! vidiš, svi pričate o iskašljavanju svega i ciscenju, meni se to nije dogodilo u niti jednom od dva navrata parenja.. prvi put sam pario 5mj bez zapaljene cigarete sad opet parim 1,5mj i niti kap icega nisam iskašljao,a također nisam zapalio niti 1 cigaretu
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 11:35. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 11:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |