Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
 Post Postano: 06 tra 2011 23:03 

sanja je napisao:
Nevjerovatno koliko ljudi poznajem koji puše analoguše,guše se,kašlju,boje se bolesti zbog toga pušenja,troše hrpu love i neće prijeći na e-cig,neće ju ni probat :conf:

Najgore je Sanja što su to sve bližnji naši,ajd,žena je probala,kaže,nije joj dobro u stomaku,puši i dalje,sin probao,dobio sve ,mod,bat.,pujnač,sok...malo pari.više puši,zet-dobio sve za parenje,puši dalje,kčera...ma,neda mi se o tome,smradovi jedni :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 svi 2011 04:13 

Evo vec 4 meseca samo elektronika i milina nema smrada nema zadaha nema problema!Parim i na poslu dok drugi moraju izalziti iz zgrade da zapale ja uzivam unutra pod klimom :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 srp 2011 12:49 

Pa pluća se čiste, to je očito.
Jednom je jedan kolega kupio od mene takozvanu čarobnu "Revitu", stvarno je jako dobar proizvog koji sam dok sam imao love i ja koristio. Kupio je količinu za mjesec dana, nakon 2 tjedna nazvao me zabrinut i ljut vičući "Kakvo si mi ovo sranje prodao, sad p*šam crno", malo sam se raspitao kod dobavljača i isti taj proizvod djeluje na tijelo tako što vraća imunitet a samim tim i regeneraciju pluća, pluća se čiste kao kad pušač prestane pušit. Čovjek je pušio 2-2.5 kutije Drine (ko je čuo za njih zna kakve su, ko nije, nemojte ni probat), Nakon toga smanjio je na 10 cigareta dnevno i kasnije potpuno prestao jer su pluća počela odbijati katran i cigarete su mu se zgadile. To kod mene nije bio slučaj osim što nisam nikad bio prehlađen/bolestan (za vrijeme dok sam to pio)

Ok, dosta off topic-a, uglavnom, nakon prestanka pušenja analognih normalno je da se pluća čiste kod ljudi koji su duže i više pušili. Kod mene se nije stiglo ni nakupiti puno tako da nemam probleme kao Frenk ali je sigurno da se Frenk oporavlja od svakodnevnog trovanja analgušama.

Eto malo mudrosti :mrgreen:

Pluća su sada ko' u male bebe...

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 srp 2011 11:37 

PIMPKING je napisao:
Evo vec 4 meseca samo elektronika i milina nema smrada nema zadaha nema problema!Parim i na poslu dok drugi moraju izalziti iz zgrade da zapale ja uzivam unutra pod klimom :D

Da, više mi ne smrdi iz usta ko pepeljara, nego samo obični zadah iz usta (pokvareni zub?).
A i osjećam se bolje, manje se zadišem uza skale.
A da ne govorimo da je mamurluk nakon noći u birtiji puno puno manji.
Neki dan se zaružilo, popario sam tokom noći 8 ego tankova, ujutro oprao zube normalno, nema povraćanja na četkicu za zube kao od analognih.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 srp 2011 05:16 
Moderator

Eto, da se i ja malo pohvalim, dakle žena mog sineka je totalno prešla na e-go, u samo jedan dan, i još dvije frendice žele baš TO.To je ono od VC-a, koji je broj komada bio ograničen, ali nema veze.Bit je da sad njih dvi je pare onaj kompletić, a treća bude dobila, nekada.
Iako kad su probale :devil: jako im se svidio, ali po meni nije za ženske ručice da se petljaju s tim.
:hi: malo antipropagande za taj mod, ali i tako ga nema pa šta onda?eGo-T je zakon za početak parenja, posebno za mlade dame koje ne žele smrditi po analogušama.
Ovih dana će se ubaciti na forum, pa da bude mladih, zgodnih i sl. ženskih bića, a ne samo neke ofucane stare babe, kao Tara, Sanja........nekog sam zaboravio? :zvoncica:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 srp 2011 09:25 

CHROMEX je napisao:
a ne samo neke ofucane stare babe, kao Tara, Sanja........

Ni :chromex: te nemoze spasit od slika :zu:

:naje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 srp 2011 09:36 
Moderator

Ma znam, ali to je bilo jače od mene :sanja:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2011 18:16 

Evo i ja da zapisem svoje prvo iskustvo. Danas mi stigao nikostik sa par obicnih joy 510 kartomizera i dve arome desert ship i virginia 18mg by. sm mix-Sinisine
Prvo nalijem dezerta u kart...i kresnem vurunu
Jos dok sam otvarao bocicu dezerta odusevio sam se mirisom tecnosti, u vazduhu se osecao neki sladunjav ukus sa nekim nazovi jos duvanskim mirisom, bas mi je prijalo, elem nalijem ja to u kart i povucem, dva tri dima izbacim nije bilo puno pare dok se kart ne razradi. i onda lepo pari...odusevio me je miris i aroma u pocetku i prvih par cugova mi je bas leglo. Ali jedino sto zameram je sto taj miris i ukus posle su mi postali neko previse teski , vrlo brzo sam ih se zasitio, onda probam u drugi kart tu virginiu ....isto sladunjav miris i ukus, vrlo slicno kao dezert ali malo slabiji pa kao da mi je vise prijao u tim trenucima.
U poredjenju sa klasicnim cigarama posto pusim ovu strujnu evo vec treci sat da kazem da mi fali malo smrada u ustima....neznam kako da opisem tu vrstu ukusa. verovatno je to stvar navike ali evo nekako fali mi.Druga stvar je sto imam osecaj kao da pusim light cigarete a one mi nikako ne odgovaraju, verujem da je to vise pitanje ovog karta i atomizera, ali ja trenutno drugi nemam...Znaci fali mi malo vise rezanja u ustima i grlu i plucima...doduse reze mene dobro u plucima kad zadrzim paru malo duze, ali ne i u grlu ...
my 2 cents :-)
nisam zapalio duvan jos :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2011 18:28 

Mislim da je otpor cartomizera u pitanje,prevelik je.Posto si pocetnik garant ti fali malo jaci udar u grlo ato mozes dobiti sa malo manjim otporom,odnosno nabavi LR (low resistance) atomizere ili cartomizere....ili oboje.Mozda treba da pocnes i sa 24mg nikotina u tekucini pa postepeno namalis. Ovo sto ti koristis-nikostick,on radi na 3.7V a kartovi su garant standard-regularni,nisu ispod 2.8 Ohm.Ja sam tako ostavio preko 2 kutije crvenog Marlboro na dan i nisam zapalio vise.
Probaj LR na nikostick da osjetis razliku.... :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2011 18:36 

Bas sad sam mislio da mu dam malo paprike na 4,5V isti efekat ce biti, imam stelujuce napajanje od 0-26V DC, pa cu za probu direkt na kart da nakacim :exc:

Povratak na vrh 

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club