|
.
Sada je: 02 tra 2026 06:46. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 06:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 06 tra 2011 23:03 |
|
|
sanja je napisao: Nevjerovatno koliko ljudi poznajem koji puše analoguše,guše se,kašlju,boje se bolesti zbog toga pušenja,troše hrpu love i neće prijeći na e-cig,neće ju ni probat  Najgore je Sanja što su to sve bližnji naši,ajd,žena je probala,kaže,nije joj dobro u stomaku,puši i dalje,sin probao,dobio sve ,mod,bat.,pujnač,sok...malo pari.više puši,zet-dobio sve za parenje,puši dalje,kčera...ma,neda mi se o tome,smradovi jedni 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 svi 2011 04:13 |
|
|
Evo vec 4 meseca samo elektronika i milina nema smrada nema zadaha nema problema!Parim i na poslu dok drugi moraju izalziti iz zgrade da zapale ja uzivam unutra pod klimom 
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 09 srp 2011 12:49 |
|
|
Pa pluća se čiste, to je očito. Jednom je jedan kolega kupio od mene takozvanu čarobnu "Revitu", stvarno je jako dobar proizvog koji sam dok sam imao love i ja koristio. Kupio je količinu za mjesec dana, nakon 2 tjedna nazvao me zabrinut i ljut vičući "Kakvo si mi ovo sranje prodao, sad p*šam crno", malo sam se raspitao kod dobavljača i isti taj proizvod djeluje na tijelo tako što vraća imunitet a samim tim i regeneraciju pluća, pluća se čiste kao kad pušač prestane pušit. Čovjek je pušio 2-2.5 kutije Drine (ko je čuo za njih zna kakve su, ko nije, nemojte ni probat), Nakon toga smanjio je na 10 cigareta dnevno i kasnije potpuno prestao jer su pluća počela odbijati katran i cigarete su mu se zgadile. To kod mene nije bio slučaj osim što nisam nikad bio prehlađen/bolestan (za vrijeme dok sam to pio) Ok, dosta off topic-a, uglavnom, nakon prestanka pušenja analognih normalno je da se pluća čiste kod ljudi koji su duže i više pušili. Kod mene se nije stiglo ni nakupiti puno tako da nemam probleme kao Frenk ali je sigurno da se Frenk oporavlja od svakodnevnog trovanja analgušama. Eto malo mudrosti 
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 10 srp 2011 11:37 |
|
|
PIMPKING je napisao: Evo vec 4 meseca samo elektronika i milina nema smrada nema zadaha nema problema!Parim i na poslu dok drugi moraju izalziti iz zgrade da zapale ja uzivam unutra pod klimom  Da, više mi ne smrdi iz usta ko pepeljara, nego samo obični zadah iz usta (pokvareni zub?). A i osjećam se bolje, manje se zadišem uza skale. A da ne govorimo da je mamurluk nakon noći u birtiji puno puno manji. Neki dan se zaružilo, popario sam tokom noći 8 ego tankova, ujutro oprao zube normalno, nema povraćanja na četkicu za zube kao od analognih.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 srp 2011 05:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Eto, da se i ja malo pohvalim, dakle žena mog sineka je totalno prešla na e-go, u samo jedan dan, i još dvije frendice žele baš TO.To je ono od VC-a, koji je broj komada bio ograničen, ali nema veze.Bit je da sad njih dvi je pare onaj kompletić, a treća bude dobila, nekada. Iako kad su probale  jako im se svidio, ali po meni nije za ženske ručice da se petljaju s tim.  malo antipropagande za taj mod, ali i tako ga nema pa šta onda?eGo-T je zakon za početak parenja, posebno za mlade dame koje ne žele smrditi po analogušama. Ovih dana će se ubaciti na forum, pa da bude mladih, zgodnih i sl. ženskih bića, a ne samo neke ofucane stare babe, kao Tara, Sanja........nekog sam zaboravio? 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 srp 2011 09:25 |
|
|
CHROMEX je napisao: a ne samo neke ofucane stare babe, kao Tara, Sanja........ Ni  te nemoze spasit od 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 srp 2011 09:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ma znam, ali to je bilo jače od mene 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
zrenjaninac
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 kol 2011 18:16 |
|
|
Evo i ja da zapisem svoje prvo iskustvo. Danas mi stigao nikostik sa par obicnih joy 510 kartomizera i dve arome desert ship i virginia 18mg by. sm mix-Sinisine Prvo nalijem dezerta u kart...i kresnem vurunu Jos dok sam otvarao bocicu dezerta odusevio sam se mirisom tecnosti, u vazduhu se osecao neki sladunjav ukus sa nekim nazovi jos duvanskim mirisom, bas mi je prijalo, elem nalijem ja to u kart i povucem, dva tri dima izbacim nije bilo puno pare dok se kart ne razradi. i onda lepo pari...odusevio me je miris i aroma u pocetku i prvih par cugova mi je bas leglo. Ali jedino sto zameram je sto taj miris i ukus posle su mi postali neko previse teski , vrlo brzo sam ih se zasitio, onda probam u drugi kart tu virginiu ....isto sladunjav miris i ukus, vrlo slicno kao dezert ali malo slabiji pa kao da mi je vise prijao u tim trenucima. U poredjenju sa klasicnim cigarama posto pusim ovu strujnu evo vec treci sat da kazem da mi fali malo smrada u ustima....neznam kako da opisem tu vrstu ukusa. verovatno je to stvar navike ali evo nekako fali mi.Druga stvar je sto imam osecaj kao da pusim light cigarete a one mi nikako ne odgovaraju, verujem da je to vise pitanje ovog karta i atomizera, ali ja trenutno drugi nemam...Znaci fali mi malo vise rezanja u ustima i grlu i plucima...doduse reze mene dobro u plucima kad zadrzim paru malo duze, ali ne i u grlu ... my 2 cents :-) nisam zapalio duvan jos 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 kol 2011 18:28 |
|
|
Mislim da je otpor cartomizera u pitanje,prevelik je.Posto si pocetnik garant ti fali malo jaci udar u grlo ato mozes dobiti sa malo manjim otporom,odnosno nabavi LR (low resistance) atomizere ili cartomizere....ili oboje.Mozda treba da pocnes i sa 24mg nikotina u tekucini pa postepeno namalis. Ovo sto ti koristis-nikostick,on radi na 3.7V a kartovi su garant standard-regularni,nisu ispod 2.8 Ohm.Ja sam tako ostavio preko 2 kutije crvenog Marlboro na dan i nisam zapalio vise. Probaj LR na nikostick da osjetis razliku.... 
|
 |
|
zrenjaninac
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 kol 2011 18:36 |
|
|
Bas sad sam mislio da mu dam malo paprike na 4,5V isti efekat ce biti, imam stelujuce napajanje od 0-26V DC, pa cu za probu direkt na kart da nakacim 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 06:46. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 06:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |