| Autor |
Poruka |
|
motif
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 lip 2016 12:36 |
|
|
MOJE ISKUSTVO... Inaće sam pario pred nekih god,i pol...ukupno 8mj bez zapaljene pljuge..onda se dogodila glupost!! Otišao sam sa famyli na more...i sve se tamo desilo..naravno u 3tj mora nisam ponio dovoljno zaliha ničega,ni tekučine,ni grijaća,ničega i tako sam počeo opet pušit smrduše...s početka mi je smrdila par dana ali privikneš se  Sad pred mj dana..kopam ja po ladicama i naidjem na neki mehanički mod,i kayfun lite...dodjem na ideju da kupim tekučinu,složim, grijać i probam...tako je i bilo..(Uz kupljenu tekučinu,kupio i evic mini,i kayu 4,i ithaku,i još jedan mini kayu,i kayu mini v3....da ne nabrajam..bolest,ali isplatilo se!!!!Baš mi je dobro,okus se opet vratio...(SAD VIDIM DA MI BAŠ ŽENA I NE KUHA NEŠTO), i eto me opet medju vama!! Trenutno sam na kts tekučini sa 16mg nikotina i vpg 6040,to mi paše za sad,mada istražujem još...uvijek nešto drugo,uvijek nešto novo,uglavnom zanimacija..Puno se naući na ovom forumu...hvala svima!!!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 lip 2016 13:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
motif je napisao: SAD VIDIM DA MI BAŠ ŽENA I NE KUHA NEŠTO hi hi hi tako je bilo i kod mene Ali primio sam se kuhace a bogme i  natjerao da kuha nesto jestivo
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
eustahije
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 lip 2016 14:11 |
|
|
Za sada, nakon mjesec i pol dana, jedino mogu reći da više nema grlobolje, tj. onog grebanja u grlu koje tjera na konstantno nakašljavanje. Drugo će polako valjda dolaziti k sebi. Financijski sigurno neću proći bolje, jer si non-stop kupujem nekakve sitnice (i krupnije stvari) i onda se s tim igram ko malo dijete 
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 11 lip 2016 14:14 |
|
|
|
Ja sam skužio da me jedino ponekad grebe PG ali i to je rijetko. Nakon više godina parenja mogu samo nahvaliti e-cigarete kao jednu jako dobru, iako možda malo i skupu ako se pretjeruje, zabavu.
|
|
 |
|
 |
|
psiho051
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 12 lip 2016 03:32 |
|
|
|
Moje iskustvo nakon mjesec i 10 dana parenja: Ne osjećam se ništa bolje,pijem više vode, ne kašljem (prije samo ujutro) ostalo je sve isto osim da osjetim izraženije okuse i mirise. U prva 3 tjedna potpomogao sam se se sa 5 analognih cigareta i imale su isti fini okus kao i prvog dana prije 24 g. Analogne mi ne smrde i ne smeta mi kada netko puši u mojoj blizini ,dapače mirišu mi i ne ponašam se prema pušačima kao da nikad nisam pušio (neki su ufurani kao da nisu nikad pušili i to me strašno živcira). Naglašava da sam prije bio stranstveni pušač i kurio 3 kutije .
_________________ Zašto uvjek neki čmoljavac vozi ispred mene?
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 12 lip 2016 09:34 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ni ja se nakon 2 godine ne osjecam nista bolje, sve je isto osim sto ne smrdim i sto sam manje ovisan o elektronici, ono ako je zaboravim ili mi ispadne ne odem kupiti cigarete nego mogu durati dok ne dodjem kuci. Vise sam jeo pa sam nabio preko 140kg, sad peglam stolni tenis i skidam kile, kontam kupiti Dormeo madrac ne bi li se osjecao bolje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 lip 2016 11:08 |
|
|
|
Nije dormeo za tebe,bjeruj mi....ozbiljan sam,nije da zajebavam
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Postano: 12 lip 2016 11:15 |
|
|
veljo_81 je napisao: Ni ja se nakon 2 godine ne osjecam nista bolje, sve je isto osim sto ne smrdim i sto sam manje ovisan o elektronici, ono ako je zaboravim ili mi ispadne ne odem kupiti cigarete nego mogu durati dok ne dodjem kuci. Vise sam jeo pa sam nabio preko 140kg, sad peglam stolni tenis i skidam kile, kontam kupiti Dormeo madrac ne bi li se osjecao bolje 140 kg je relativno,recimo ako si visok 240 idealna težina 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 12 lip 2016 11:19 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Skinuo sam bar 15, jos 10 i taman sam, budim se umoran i sve me boli a oni iz topshopa kazu da se bude odmorni pa cu probati sa dormeom
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 lip 2016 12:44 |
|
|
|