| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 30 stu 2011 16:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Mislim da 0mg nikotina može proć samo na 5V....?  Ne moze ni na 220V. Nikotin je nikotin i nikakav napon ga ne moze nadomjestiti. Onaj tko nije ovisnik o nikotinu ili nema potebu za njim moze se zadovoljiti i s 505 s crtom, a mi ostali jok. BTW i aroma liquida je potpuno drugacija kad u njoj nema nikotina.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 13 pro 2011 01:40 |
|
|
Kinta je napisao: Ptichicaa je napisao: Mislim da 0mg nikotina može proć samo na 5V....?  Ne moze ni na 220V. Nikotin je nikotin i nikakav napon ga ne moze nadomjestiti. Onaj tko nije ovisnik o nikotinu ili nema potebu za njim moze se zadovoljiti i s 505 s crtom, a mi ostali jok. BTW i aroma liquida je potpuno drugacija kad u njoj nema nikotina. Pa kako onda Chromex uspijeva parit 0mg? By the way, to sa 5V san rekla radi toga šta mi na Zvončici sve ima lipši i intezivniji okus pa san pomislila da je možda radi 5V ali sad si me zbunia. Zašto? Zaštoooo? Jel to onda možda do 901 attyja? 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 13 pro 2011 04:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ptichicaa je napisao: Kinta je napisao: Ptichicaa je napisao: Mislim da 0mg nikotina može proć samo na 5V....?  Ne moze ni na 220V. Nikotin je nikotin i nikakav napon ga ne moze nadomjestiti. Onaj tko nije ovisnik o nikotinu ili nema potebu za njim moze se zadovoljiti i s 505 s crtom, a mi ostali jok. BTW i aroma liquida je potpuno drugacija kad u njoj nema nikotina. Pa kako onda Chromex uspijeva parit 0mg? By the way, to sa 5V san rekla radi toga šta mi na Zvončici sve ima lipši i intezivniji okus pa san pomislila da je možda radi 5V ali sad si me zbunia. Zašto? Zaštoooo? Jel to onda možda do 901 attyja?  Nije, 901 je jedan od najboljih atty-ja.Može se bez nikotina, ali Kinta je ovisnik, pa on pari 36 mg.Da se ubiješ.Ja navečer stavim oko 8mg, tek za gušte, a JC ima 18, ali njega parim samo za svetkovine, 29.11., N.Godina i sl.Naravno i kad mi se ne da mixati.Sad na zadnjem VC-u je LJIS probao potegnut iz njegovog refila, skoro je umro.Tek toliko. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 pro 2011 18:54 |
|
|
36?????? Čisus, meni je bilo muka i od 24. He-dakle mora da sam malo u pravu. Ako je 901 jedan od najboljih i daje lipu aromu dakle staviš na Zvončicu 0mg i upušavaš se sa aromom laLAA, to bi trebalo dobit prolaznu ocjenu. Bumo probali, danke. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 16 pro 2011 19:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: 36?????? Čisus, meni je bilo muka i od 24. Trebas probat 50mg, kak je to fiiiiinoooooo. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 17 pro 2011 01:17 |
|
|
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 17 pro 2011 01:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
mhm, ipak malo obzira prema zdravlju, kintinom, ali pošto sam spavao cijelo popodne, idem mixat, žena mi i tako spava, pa šta ću bidan? PAN+Nešto, a izbor je ogroman.Koji su to problemi. JBT, pretvaram se u DODO-a Idem delat neku stranicu za idiota koji nikad neće platiti, uz mixanje liquida, to je zakon. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 18 pro 2011 08:05 |
|
|
Dajte kalajte s tim nikotinom, šta ću ja čitat ak se svi potrujete 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 10:39 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 11:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lijepo, ali mislim da je to ipak vezano za godinu proizvodnje. Kod nas pedesetgodisnjaka to malo dulje traje, a kod mladica puno brze. Ne mislim na sex prostaci jedni 
|
|
 |
|
 |