|
.
Sada je: 02 tra 2026 08:21. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 08:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 11:51 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Fali mi još jedna crtica 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 12:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Koja? Ova? : 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 14:19 |
|
|
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 25 tra 2012 15:23 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 lip 2012 11:05 |
|
|
|
Evo 21 dan bez pušenja analoguša..., prvih nekoliko dana imao sam osjećaj da sam nešto prehlađen, malko curenja iz nosa i klasičnog jutarnjeg iskašljavanja smećkastog koječega i - valjda ostaci od 24 godine pušenja. Iako nisam pušio mnogo (analognih) nikad više od kutije dnevno (prosjek oko 15cig/dan).., sada trošim nešto manje od 2ml (18mg) tekućine dnevno - što bi po nekom izračunu značilo i više od 1,5 kutiju analgnih - valjda mi se para više sviđa (okus, jačina itd...) pa više i parim... Trenutno parim Desert Ship, uz malko limuna i kap mentola...., no...
Posljednjih 5-6 dana kao da više ne osjetim onaj početni ushit zbog arome, jačina je tu (pukne te u pluća), no okus je postao nešto onako - osjetim ga u pozadini, ali nije kao na početku kada je okusa tj. mirisa arome bilo na pretek....
Ne znam da li se i ostalima nešto slično dogodilo i ako je.., molim mišljenja i da li će se taj nedostatak arome tj. mirisa isparavanja vratiti....
Pozdrav...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 lip 2012 11:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Posljednjih 5-6 dana kao da više ne osjetim onaj početni ushit zbog arome, jačina je tu (pukne te u pluća), no okus je postao nešto onako - osjetim ga u pozadini, ali nije kao na početku kada je okusa tj. mirisa arome bilo na pretek....
Ne znam da li se i ostalima nešto slično dogodilo i ako je.., molim mišljenja i da li će se taj nedostatak arome tj. mirisa isparavanja vratiti....
Pozdrav...
Mijenjas se. I liquid se mijenja. Ali i atomizer se mijenja na losije. Osjecaj slatkoce u ustima ti se izgubio i nece se vratiti. Aroma se promijenila na ... ostrije i vratit ce se s novom bocicom. A atomizer ces uskoro oprati ili kupiti novi. Za koji mjesec ti mozda ta arome nece odgovarati i potrazit ces drugu. Za godinu ili dvije ces se mozda opet vratiti na tu aromu. Parenje je revolucija koja tece.  Ali kad se kroz neko vrijeme ustabilis, ocistis od otrova, sve ce biti standardno. Edit: Da ne zaboravim, davnih dana sam pricao sa svojim lijecnikom o e-cigareti. I rekao mi je nesto sto sam tada potpuno smetnuo s uma. Koliko god je e-cigareta lijepa, zdrava, pametna ... prestanak pusenja je ipak stres za organizam. Tijelu oduzmi makar i otrov, on ce se buniti jer je navikao na njega. A na koji nacin ce prosvjedovati je individualna stvar.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 lip 2012 11:54 |
|
|
Kinta je napisao: Mijenjas se. I liquid se mijenja. Ali i atomizer se mijenja na losije.
Osjecaj slatkoce u ustima ti se izgubio i nece se vratiti. Aroma se promijenila na ... ostrije i vratit ce se s novom bocicom. A atomizer ces uskoro oprati ili kupiti novi.
Zguglao sam youtube i našao kako se CE4 atomizer lijepo opere, napravi dry-burn, posuši.., no iako sam napravio sve po "pravilu službe", sve što sam dobio je čistija aroma neke tekućine koju sam neposredno nakon tankanja osjetio, no sam feeling arome (iste tekućine iz iste boćice) nije više kao "prvi put".... Čak sam i malo pincetom malo izvukao "central core" da dobijem više zraka tj. protočnost pri udisanju no džabe.... https://www.youtube.com/watch?v=b-pIflCGsq8&feature=related, para je bila bogatija fakat stvarno, čak i jačina..., no okusssssss Možda sam previše "kušao" razlilčitih okusa, možda se "prenikotirao", nadam se da će sve lijepo sjesti na svoje mjesto.... BTW, hvala na brzom odgovoru... Hmmm..., logično razmišljanje tvog doktora..., nadam se da mi se organizam neće puno pobuniti što sam mu uskratio katran, Co2 i ostale kancerogene spojeve.... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 21 lip 2012 23:52 |
|
|
mislim da je to normalno ja sam poceo sa dekang mrlbr. light pa presao na tabaco... pa vozio kroz tekucine ko Shummy.... jer su mi kroz par dana promjenile okus i nisu mi više valjale. Sad sam cak i zadovoljan s vocnim aromama tu i tam a prije ih nisam mogao organski smisliti  a da ne govorm da sam jucer ponovo probao mrlbr od dekanga kad sam frendu trazio tekucinu da ostavi analogne pa sam skoro povracao  jednostavno mi više ne paše ..... dok je frend prezadovoljan Vozi dok ide ak ti promjeni okus na lošije predji na nekaj drugo i nemoj bacit tekucinu probaj ju ponovo nakon nekog vremena Pozz i sretno parenje 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 lip 2012 14:06 |
|
|
|
Prvo što sam natočio bio je HS RedUsa 24 mg i opalilo me ko grom, okusa i mirisa napretek..., pa sam uzeo isto od HS-a Winson, Tabacco, Virginiu, Limun, DeserShip, Usamix, R4Y..., volim duhanske okuse, no najbolji su mi R4Y i Winson, a i kapnem tu i tamo malo limuna i mentola... Neki dan mi se nije ispirao CE4 atomizer pa sam isprobao dodati jagode - auu, što sam se zehebo.., nisam se više mogao ni nakon ispiranja otarasiti tog mirisa..., fuj...
Primjetio sam da nakon čestog isprobavanja više ne mogu dobiti onaj pravi original feeling arome pa sam prestao mixati i dobro sam isprao atomizer i sad opet mogu vratiti aromu, no to kratko traje..., no ništa..., moram si nabaviti više atomizera da ne bi opet pokvario doživljaj...
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 26 lip 2012 21:06 |
|
|
Sappy je napisao: Prvo što sam natočio bio je HS RedUsa 24 mg i opalilo me ko grom, okusa i mirisa napretek..., pa sam uzeo isto od HS-a Winson, Tabacco, Virginiu, Limun, DeserShip, Usamix, R4Y..., volim duhanske okuse, no najbolji su mi R4Y i Winson, a i kapnem tu i tamo malo limuna i mentola... Neki dan mi se nije ispirao CE4 atomizer pa sam isprobao dodati jagode - auu, što sam se zehebo.., nisam se više mogao ni nakon ispiranja otarasiti tog mirisa..., fuj...
Primjetio sam da nakon čestog isprobavanja više ne mogu dobiti onaj pravi original feeling arome pa sam prestao mixati i dobro sam isprao atomizer i sad opet mogu vratiti aromu, no to kratko traje..., no ništa..., moram si nabaviti više atomizera da ne bi opet pokvario doživljaj... šta je to HS i na kakvim strojevima pariš ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 08:21. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 08:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: / i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |