Evo nakon nekih 28 dana parenja osjećam se odlično, mogu udahnuti punim plućima (do jaja) bez da se zakašljem.., no imam jednu (zapravo nekoliko) "neugodnih" nuspojava odmah ujutro kad se probudim

, umijem, operem zube, probudim mališana, spremim ga za vrtić..., skočim na bicikl i dofuram u ured te sjednem za komp....
1. Ne pada mi na pamet zapaliti analognu

.., nekad samo posegnem za pepeljarom (ne znam zašto mi još uvijek jadna-prazna na stolu stoji i gleda me...) kao da ću iz nje nešto uzeti...
2. Analogne mi ne mirišu više onako..., mmm, sad bi zapalio...
3. Već nakon nekoliko trenutaka po buđenju osjećam veliku prazninu u stomaku, a kad stignem na posao pojeo bi kravu, a ne ćevap..., gladan ko vuk, što mi se dok sam pušio analogne pojavljivalo tek kad je vrijeme ručku - između 12-14h..., sjećam se da mi je tako bilo dok sam bio mlađahan (i sad sam naravno ili sve više postajem)...
4. Nisam povećao unos hrane u organizam već sam pravilnije rasporedio istu količinu.., što je bilo totalno poremećno dok sam gutao analogne..., cijelo jutro ništa od jela, za vrijeme posla nešto šalabrcnem tek toliko da zavaram stomak, e..., onda kad dođem s posla bilo je obžderavanja pa tako skroz do spavanca, a kile rastu....
Živjeli i zdravi mi bili...