|
.
Sada je: 02 tra 2026 09:53. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 09:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 06 srp 2012 14:01 |
|
|
Karo je napisao: To je samo prvobitni sok....organizam se sad cudi pa od muke izgubio 2 kg  ...e sad kad se naviko na paru - tesko tebe !!! Spremi se za jos 20 kila do Nove Godine  Ako je šok, dobar je..., meni je samo smetalo (kod prehrane) kad sam pušio analogne, cijelo jutro nisam osim "kavice" ništa jeo, a onda kad sam došao s posla bilo je obžderavanja i do Dnevniku u 19:30 već žmirkam od pospanosti...Sada se slična količina hrane pravilno rasporedi na cijeli dan i eto..., polako se salce otapa 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 27 ruj 2012 14:56 |
|
|
Evo skoro 4 mjeseca bez analognih..., ali doslovce bez!!! Gadi mi se miris smrduša.... Na poslu poparim odokativno 1ml (18mg), kod kuće još oko 0,5, sve zajedno oko jednog tanka CE4.., valjda nije previše...!!?? Što se tiče kilaže - počeo pariti s 98kg..., sada sam na 95 bez ikavih ustručavanja u prehrani..., apetit i okus hrane su se digli na neki viši nivo, ali ne dobivam kilograme... Valjda zato što sam još jako mlad..., jedva 41 na grbi..., tek na trećini puta... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 09:02 |
|
|
Sappy je napisao: počeo pariti s 98kg..., sada sam na 95 bez ikavih ustručavanja u prehrani... ...3 kila manje ?!?
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 09:46 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Karo je napisao: Sappy je napisao: počeo pariti s 98kg..., sada sam na 95 bez ikavih ustručavanja u prehrani... ...3 kila manje ?!? Amater  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 09:51 |
|
|
|
Jes!!! 3kg manje, da mi je otići ispod 90 bilo bi to superiška..., inače sam nekih cca 180cm visine pa bi mi pasala kilaža od nekih 85-90kn...
A čini mi se da kilaža lagano pada jer sam uveo reda u prehrani..., dok sam pušio smrdljivke cijelo jutro i skoro do dolaska s posla nisam ništa jeo, a onda je bilo doslovce obžderavanja i ljenčarenja pa se nakupilo viška...., sada je druga priča..., jedem redovito, pa čak i više od redovito, nisam nikad gladan ko vuk, a ni sit do grla...
To je zapravo i cijela poanta..., održavaj probavu zaposlenom tako da nikad nisi gladan, pa neće doći do efekta da nakon dugotrajnog "apstiniranja" od hrane - kad počneš jesti organizam to shvati kao poruku da sve treba uskladištiti za crna vremena pa slaže salo tamo gdje ne treba (pojas za spašavanje)...i što god pojedeš na tako prazan stomak sve trpa tamo gdje netreba...
Kontam da tako svatko može lagano skidati kilažu.... i dovesti je u neku optimalu...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 10:00 |
|
|
|
Tako je,redovna ishrana je najbolji nacin... Ja jos uvijek prakticiram ono-bez dorucka,rucak u 17.00h,vecera u 01.00h posle ponoci,kolicinski ne jedem puno ali nemam fizicke aktivnosti nakon ta dva jela a to je jedan od bitnijih razloga da se kilaza nagomila...
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 21:23 |
|
|
|
Evo vam recept za skidanje kilaže...
- 07:30 jedna junačka banana...ili dvije manje... - oko 10:00 do dvije jabuke i neke sjemenke (suncokret, badem, orah) -ali ne previše (30-40grama) - 13h - puna čaša od 4dc zobenih pahuljica (Konzum- 5-6kn/500g) natopljenih jogurtom ili sirutkom (najbolje mješavina)...sirutku imate na tržnicama kod "kumica", kome je bljutavo/fuj može se dodati žličica pekmeza ili meda u to - nakon posla iliti prije 18h ručak/večara po izboru, ali ne natrpati se ko stoka...kaloričnim stvarima..., salate kolko oš - najbolje kupus salata ili krastavci, cikla... - 22h - opet do 2 jabuke i za desert kokice sa što manje ulja i soli...
Eto ja se toga pokušavam pridržavati s ponekim varijacijama, ali u tim kaloričnim granicama... i malo po malo bez gladovanja kilaža ide nizbrdo...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 22:26 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Sve 5 Sappy, samo radiš jednu veliku pogrešku. Naime, kako se ujutro nakon spavanja organizam čisti od toksina koji su se skupili tokom noći, preporuka za voće je jesti ga ujutro da se pospješi to čišćenje, uz uzimanje određenih količina obične vode. Tako da ja ipak ne bih završavao dan s jabukama - ako su jabuke kiselije, želudac će kad-tad reagirati. Možda bolje nekakav mliječni obrok ili nekakva lagana salata oko 21.00, a nakon toga ne unositi više ništa osim tekućine u sebe.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 22:48 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Sve 5 Sappy, samo radiš jednu veliku pogrešku. Naime, kako se ujutro nakon spavanja organizam čisti od toksina koji su se skupili tokom noći, preporuka za voće je jesti ga ujutro da se pospješi to čišćenje, uz uzimanje određenih količina obične vode. Tako da ja ipak ne bih završavao dan s jabukama - ako su jabuke kiselije, želudac će kad-tad reagirati. Možda bolje nekakav mliječni obrok ili nekakva lagana salata oko 21.00, a nakon toga ne unositi više ništa osim tekućine u sebe. Hmm.., ja već neko vrijeme baš volim jabuke navečer, a ako su kisele (zapravo volim zlatni delišes koji nije kisel) ipak kokice donekle pokupe tu kiselinu.., a i bez kokica nikad nisam osjećao dizanje kiseline ili slično..... No dobro..., ako budem imao sličnih problema znam zašto su nastali...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete? Postano: 28 ruj 2012 22:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Evo vam recept za skidanje kilaže...
- 07:30 jedna junačka banana...ili dvije manje... - oko 10:00 do dvije jabuke i neke sjemenke (suncokret, badem, orah) -ali ne previše (30-40grama) - 13h - puna čaša od 4dc zobenih pahuljica (Konzum- 5-6kn/500g) natopljenih jogurtom ili sirutkom (najbolje mješavina)...sirutku imate na tržnicama kod "kumica", kome je bljutavo/fuj može se dodati žličica pekmeza ili meda u to - nakon posla iliti prije 18h ručak/večara po izboru, ali ne natrpati se ko stoka...kaloričnim stvarima..., salate kolko oš - najbolje kupus salata ili krastavci, cikla... - 22h - opet do 2 jabuke i za desert kokice sa što manje ulja i soli...
Eto ja se toga pokušavam pridržavati s ponekim varijacijama, ali u tim kaloričnim granicama... i malo po malo bez gladovanja kilaža ide nizbrdo... I tebi je to bez gladovanja?  Nakon dva tjedna bi izgledao kao gladno dijete Bijafre. A da ne velim da vec drugi dan nebi mogao ljubavnicu dignut na vesmasinu. Dok centrifugira.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 09:53. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 09:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |