Evo i mojih, neki nažalost više nisu s nama..
Sling tarantule iz roda Poechiloteria

Habibi - Epicrates cenchria cenchria (Brazilska dugina boa).. Moja prva zmija

Prve slike su dok je bila beba sa 3 mjeseca kad je došla kod mene, a zadnja je od prije par minuta

Candy - Pantherophis guttatus ( kukuruzna zmija) prva slika je dok je stigla sa mjesec dana, sad je isto vec dosta veca ali mi ju se neda slikat jer je agresivna pa moram raskopat terarij da ju uhvatim.. Na drugoj slici je u gornjem terariju..

Noah - Morelia viridis (Zeleni piton).. Najskuplji član u kolekciji ali nažalost sad gmiže u nekom boljem svijetu, došao je bolestan..

Žućo - Corallus hortulanus (Vrtna boa mislim da se kaže na našem).. On je bio kratko kod mene, otišao je u zamjenu za iduceg člana a kolko čujem i on je uginuo, a došao je od istog čovjeka ko i zeleni piton, slučajnost jel... Al to nije tema za ovaj forum...

Još nemam ime - Pogona vitticeps (bradata agama).. Ne znamo još spol pa ne želimo davat ime ali trenutno ga zovemo Lojzek

Ja sam isto beba i imam nekih 2 i pol mjeseca al kad narastem bit ću pravi zmaj

Akvarij - svašta je plivalo unutra, izgubio sam većinu slika tako da ne mogu pokazat kak je bilo, ostale su samo neke sa pocetka..

Bela - Da nebi pomislili da skroz nisam normalan ima tu i normalnih životinja

maltezerica stara 10 godina, ko mala operirala bruh, šapu i prije dvije godine kralježnicu pa sad teže hoda, al bitno da je preživila