Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Isplati se ovo procitati
 Post Postano: 23 ruj 2011 14:38 
Moderator

Ptichicaa je napisao:
CHROMEX je napisao:
Jako puno slova u textu, treba to pročitat, ima ponešto tu, ali ne znam šta.
Ovo da rad ubija je istina živa, ali ništa prema ženama.One su prave ubojice, polako i temeljito.Tu nitko nema šansi preživit.Živiš samo koliko one žele.

Buahahaha! :rotfl:
A je, tako je. Moraš bit dobar i poslušan, pogotovo ako nisi naučia kuhat. :sinisa:

Kuham od svoje sedme godine, bi soc. tata i mama radili, pa šta ću ja jadan i bidan.
Ipak sam glavni kuhar VC-a, to mi je funkcija (politička), nikad ne znaš možda probaš, ako dođeš u megalopolis, ili pozoveš u Spalatto. :eat:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 ruj 2011 10:12 

CHROMEX je napisao:
Ptichicaa je napisao:
CHROMEX je napisao:
Jako puno slova u textu, treba to pročitat, ima ponešto tu, ali ne znam šta.
Ovo da rad ubija je istina živa, ali ništa prema ženama.One su prave ubojice, polako i temeljito.Tu nitko nema šansi preživit.Živiš samo koliko one žele.

Buahahaha! :rotfl:
A je, tako je. Moraš bit dobar i poslušan, pogotovo ako nisi naučia kuhat. :sinisa:

Kuham od svoje sedme godine, bi soc. tata i mama radili, pa šta ću ja jadan i bidan.
Ipak sam glavni kuhar VC-a, to mi je funkcija (politička), nikad ne znaš možda probaš, ako dođeš u megalopolis, ili pozoveš u Spalatto. :eat:

VC? Jesil u biti mislia na WC? :mrgreen: Ili neko egzotika?slika

U svakom slučaju, :brav: respect mužijacima koji kuhaju, ne možeš im ništa. Onda ipak ta teotija o ženama ubojicama ne drži vodu. Ja ne volim kuhat (waste of time) al šta ću kad se mora. U svakom slučaju, dobro bi mi došao neovisni turist koji kuha lipi ručak i za desert VC. :slin: Ali dok mi ne upadne neki vikend job u u megalopolisu pomoću kojeg vam mogu otet 10ijada ejurića za uložit u potkrovlje/apartman da imam di sa kuharom, moram patit. :angel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 ruj 2011 10:43 
Moderator

10 somića je neostvariv san, bar ovdje kon nas, to nismo nikad ni vidjeli.
Lako vama dalmošima, iznajmiš slika

3 mjeseca i uživaš.A mi seljoki na :davor: pa mislimo da imamo cabrio auto npr.slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 ruj 2011 12:46 

CHROMEX je napisao:
10 somića je neostvariv san, bar ovdje kon nas, to nismo nikad ni vidjeli.
Lako vama dalmošima, iznajmiš slika

3 mjeseca i uživaš.A mi seljoki na :davor: pa mislimo da imamo cabrio auto npr.slika

I ja bi rado iznajmila takvu 3mj pa u ladovinu ali nismo svi ovde starosjedioci pa nemamo tu sriću da imamo takav dvorac. Moj pradida cuger doveslao iz Digićlanda. Ni barku nije ostavio pomladcima. Pa nam ne preostaje ništ nego zasukat rukave i na arbajt. A ko ima :davor: ima i di to iskoristit, pa moje skromno mišljenje je da je :davor: super life. :plus: Još kad se sitin home made spize, mljac! :eat: A šta će ti cabrio, ljeti upeče sunce u glavu, zimi zima, a tek kad počne kišit.... :roll:

Malo :old: : Zar je smisao života radit da bi zaradio za gomilu stvari koje samo otežavaju korak koji bi trebao biti lagan :old:

Najbolje je :davor: pa :eat: pa :pivo: , malo :afz: na kraju :kina: eventualno ubacit :vikend:
I šta više čoviku triba.
(osim 10somova za upgrade za ugostit kuhara) :angel:

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 19 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: