| Autor |
Poruka |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 15 pro 2013 22:16 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
brava Lela. Čestitke  Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 15 pro 2013 22:25 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Čestitam! I ja bi slavio ali moram još čekati  Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 15 pro 2013 22:30 |
|
|
Uh,uh... Pročita mi misli i "ukrade" temu! Baš sam mislija sačekat još 5 dana pa da otvorim sličnu temu "specijaliziranu" za upis jednogodišnjaka (i starijih), a u kojoj će biti sabrana sva djela, misli, želje, pozdravi, poruke i čestitke (  ) povodom godišnjice ne baš malog poduhvata trajnog ostavljanja smrduša i prelaska u parni svijet. Lela, svaka čast, čestitke,  i  !!! Kažu da je "prvi milijun" najteže zaradit... a poslije sve ide lakše. Još jednom: 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 15 pro 2013 22:37 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Bravo! 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 15 pro 2013 22:39 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Koji divan osjećaj,a? Čestitam 
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 15 pro 2013 23:14 |
|
|
tako sam jedne godine 2008 u siječnju prestao pa do 2010 u lipnju opet počeo sa smrdušom za elektriku tada nisam ni znao a sad je druga priča ...
|
|
 |
|
 |
|
Lela
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 16 pro 2013 01:02 |
|
|
HVALA SVIMA... je to je velika stvar...naročito nakon skoro 30 godina pušenja... nikad nisam mislila da ću tako lako prestati... zato hvala našoj prijateljici e-cigareti... ponekad mi dođe da zapalim, ali samo onda kada ostanem bez grijača ili mi nešto zašteka od opreme... ali zato imam V A S i sretna sam beskrajno što sam vas pronašla na ovom forumu... 
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 20 pro 2013 14:34 |
|
|
 Na današnji dan navršava se punih i sretnih godinu dana bez smrduša i na pari.  HVALA mom susidu kod kojeg sam prvi put vidija i isproba e-cigaretu. HVALA "300 čuda" što uopće postoje jer mi bez njih prva parilica i ostali potrošni materijal ne bi bili tu odma' nadohvat ruke (nemam živaca za višetjedno iščekivanje poštara sa Kinezima i (nešto kraće) Poljacima). HVALA svim ovim nepoznatim ali  ljudima na ovom forumu i svakom njihovom (pa i najbesmislenijem) postu jer bez svakodnevnog isčitavanja svih tih postova možda ne bi imao pojma ni za pola od pola pojmova, savjeta i uopće stvari vezanih za e-cig. i paru i možda bi do danas odustao od svega. HVALA što uopće trpite moje postove.  I HVALA Kinti što je napravio Vaperclub forum (da, da, ima i drugih, ali nije to to... nisu ni približno dobri kao Vaperclub). Neka Vaperclub potraje još bar sto godina. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 20 pro 2013 14:43 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Čestitam! 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Danas je moj veliki dan... Postano: 20 pro 2013 15:27 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Goran_M. je napisao: :51: Na današnji dan navršava se punih i sretnih godinu dana bez smrduša i na pari.  HVALA mom susidu kod kojeg sam prvi put vidija i isproba e-cigaretu. HVALA "300 čuda" što uopće postoje jer mi bez njih prva parilica i ostali potrošni materijal ne bi bili tu odma' nadohvat ruke (nemam živaca za višetjedno iščekivanje poštara sa Kinezima i (nešto kraće) Poljacima). HVALA svim ovim nepoznatim ali  ljudima na ovom forumu i svakom njihovom (pa i najbesmislenijem) postu jer bez svakodnevnog isčitavanja svih tih postova možda ne bi imao pojma ni za pola od pola pojmova, savjeta i uopće stvari vezanih za e-cig. i paru i možda bi do danas odustao od svega. HVALA što uopće trpite moje postove.  I HVALA Kinti što je napravio Vaperclub forum (da, da, ima i drugih, ali nije to to... nisu ni približno dobri kao Vaperclub). Neka Vaperclub potraje još bar sto godina.  Sretan 1. rođendan!!!!!!!
|
 |