| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 28 pro 2013 20:45 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
vulja je napisao: Kaj ne valja s taifunom?
Sent from ViperS To sa nije još ni krenuo. Ako bude bio isti problem, riješim ti.
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 29 pro 2013 04:37 |
|
|
zeljko81 je napisao: Sritan blagosovljen Božič Svima vama forumasima Sta bi da nisam naiso na Vaperclub najbolji forum... Veliko Hvala: Max zg "poklon tekucina i opreme Valteru "baze "*obrada mod " morpheusx "donaciji Spavle "poklonu "!! Medo. "poklonu *obrada Mod Corto1973/donator "Blackpearl mod'a"poklonu" Doctore "uspjesno zamjeni Hrvoje. "poklonu" Damirko "poklonu" Svima Veliki pozdrav bez vas bi sigurna bija davno odustao..Hvala. I neka Nam Svima Bude Sritna Nova zdravlje i puna Uspjeha od Srca. zeli Lp Zeljko81  Magnum11 tebi isto sve Naj Hvala.
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 31 pro 2013 17:55 |
|
|
Evo spletom sretnih okolnosti.....danas smo ja i moja obitelj povecani za još jednog clana.... na našu radost smo udomili preslatku malu kujicu....Bea.... Ovim putem se zahvaljujem kao prvo Damiru k. što je pokazao svoje srce i ljubav prema životinjama.....naravno ostat cemo u kontaktu.....zahvaljujem se od srca!!!.. prekrasnu radost je unjela u naš dom. Veliko hvala Igoru za sve što je napravio u vezi spajanja.....da nije njega bilo nebi ni došlo do ovoga. Ovim putem želim svima sretnu novu 2014 god. 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
igor
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 31 pro 2013 18:15 |
|
|
Medo je napisao: Evo spletom sretnih okolnosti.....danas smo ja i moja obitelj povecani za još jednog clana.... na našu radost smo udomili preslatku malu kujicu....Bea.... Ovim putem se zahvaljujem kao prvo Damiru k. što je pokazao svoje srce i ljubav prema životinjama.....naravno ostat cemo u kontaktu.....zahvaljujem se od srca!!!.. prekrasnu radost je unjela u naš dom. Veliko hvala Igoru za sve što je napravio u vezi spajanja.....da nije njega bilo nebi ni došlo do ovoga. Ovim putem želim svima sretnu novu 2014 god.  Čestitam na prinovi, još jednom si pokazao koliko srce imaš!!!  Pozz i svima sve naj naj u 2014.
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 15:02 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
|
Trebali bi otvoriti novi topic koji bi se zvao zahvala Valteru pošto najviše zahvala ima dotični gospodin,pa eto da i ja nastavim tim redom.Zahvaljujem Valtru na izvrsnoj napravljenoj tekućini, preporučujem i drugima da probaju meni osobno je i bolja nego izvorna opet to je stvar svakog pojedinca sigurno se pitate koja je to tekućina to je clon tribece od Halo.Probajte i uživajte a Valteru hvala
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 17:10 |
|
|
Valterov real cigar , christmas tree apsolutno ludilo, ali to ću u posebnom postu kad uvatim vrime, eto ovdi samo HVALA, da ne ispadne off  (onaj honey flu skoro još najbolji  Hvala opet Valtere. Da si u Americi vjerovatno bi bija Valter White 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 17:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 17:39 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Das ist Valter 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 17:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
DALIBORZG je napisao: Trebali bi otvoriti novi topic koji bi se zvao zahvala Valteru pošto najviše zahvala ima dotični gospodin,pa eto da i ja nastavim tim redom. Otvorite Valter fan klub. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Hvala kolegi vaperu... Postano: 08 sij 2014 18:54 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Valtere hvala baš si kul
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |