|
.
Sada je: 02 tra 2026 15:44. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 15:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:23 |
|
|
rootsandculture je napisao: spavle je napisao: 2) Neverojatno mi je da vjeruješ da sve ostale zemlje koje imaju statelitsku tehnologiju ( Indija, Kina, Rusija, Japan, ESA ... ) u biti samo se pretvaraju i porvrđuju Američku laž, po tome ispada da su Amerikanci bogovi čije riječi bespogovorno potvrđuju razne zemlje širom svijeta.
 Nadam se samo da te ne boli...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:30 |
|
|
Spavle ne želim trošiti novac ove siromašne države na lažno sranje koje će mi pomoći na burzi  Ako netko od vas ne zna, kada dođete na burzu ne traže vas vaše zanimanje koje ste završili,nego još 2 koja možete raditi, što će reći da ste bezveze išli u školu ili ako imate sva 3 zanimanja kao srednju skolu fakultet i još neki fakultet ili nešto treće ,onda imate preko 30+ i odavno ste izgubili život,jer tek sad idete raditi ,a učili ste cijelo vrijeme.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:31 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
I sad da vam covjek vjeruje kako sloziti setup za Kayu, a tvrdite da je zemlja ravna ploca... ccc... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
rootsandculture je napisao: Spavle ne želim trošiti novac ove siromašne države na lažno sranje koje će mi pomoći na burzi  Ako netko od vas ne zna, kada dođete na burzu ne traže vas vaše zanimanje koje ste završili,nego još 2 koja možete raditi, što će reći da ste bezveze išli u školu ili ako imate sva 3 zanimanja kao srednju skolu fakultet i još neki fakultet ili nešto treće ,onda imate preko 30+ i odavno ste izgubili život,jer tek sad idete raditi ,a učili ste cijelo vrijeme. A vidiš ja znam dvadesetogodišnjake koji imaju tehnička znanja i nisu tražili ni dobili posao preko burze ni preko veze nego su dobili posao zato što su znali raditi. I da, dobro znaju i matematiku i fiziku i logiku ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:37 |
|
|
spavle je napisao: rootsandculture je napisao: Spavle ne želim trošiti novac ove siromašne države na lažno sranje koje će mi pomoći na burzi  Ako netko od vas ne zna, kada dođete na burzu ne traže vas vaše zanimanje koje ste završili,nego još 2 koja možete raditi, što će reći da ste bezveze išli u školu ili ako imate sva 3 zanimanja kao srednju skolu fakultet i još neki fakultet ili nešto treće ,onda imate preko 30+ i odavno ste izgubili život,jer tek sad idete raditi ,a učili ste cijelo vrijeme. A vidiš ja znam dvadesetogodišnjake koji imaju tehnička znanja i nisu tražili ni dobili posao preko burze ni preko veze nego su dobili posao zato što su znali raditi. I da, dobro znaju i matematiku i fiziku i logiku .... Super za njih imaju posao 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:38 |
|
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
rrzdrr je napisao: samo cekam ko ce prvi zakljucati temu  Zašto baš fino pričamo? Npr. coriolisova sila je dokaz da je Zemlja kugla koja rotira, a kad god poželiš, možeš je vidjeti na djelu, kao na primjer kada ispuštaš vodu iz sudopera ili umivaonika 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 21:58 |
|
|
spavle je napisao: rrzdrr je napisao: samo cekam ko ce prvi zakljucati temu  Zašto baš fino pričamo? Npr. coriolisova sila je dokaz da je Zemlja kugla koja rotira, a kad god poželiš, možeš je vidjeti na djelu, kao na primjer kada ispuštaš vodu iz sudopera ili umivaonika  Ne kužim ovo baš jer nije svugdje isto ? nebi li se svugdje jednako rotiralo ? rrzdrr 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 09 vel 2015 22:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
rootsandculture je napisao: spavle je napisao: Zašto baš fino pričamo? Npr. coriolisova sila je dokaz da je Zemlja kugla koja rotira, a kad god poželiš, možeš je vidjeti na djelu, kao na primjer kada ispuštaš vodu iz sudopera ili umivaonika  Ne kužim ovo baš jer nije svugdje isto ? nebi li se svugdje jednako rotiralo ? Nope ! Na Južnoj polutki se vrti u drugom smijeru isto kao i ciklone.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 15:44. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 15:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |