|
.
Sada je: 02 tra 2026 14:34. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 14:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 22 tra 2015 08:30 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
|
Medo -Crna mushka-velicina M-1 kom, Bijela mushka- velicina M-1 kom. Valter -Crna mushka-velicina XL-1 kom, Bilela mushka- velicina XL-1 kom. Wicked vape -Crna mushka - velicina XL - 1 kom, Plava mushka -velicina XL -1 kom. Max_ZG -Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture - Bijela mushka-velicina L - 1 kom. spavle -Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois -Crna mushka- T-shirt - velicina (x)XXL -1 kom damir1970 — Crna i plava XL po jedan komad zwonko, t-shirt, muška, xxl, crna x 2, bijela x 2
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
sina72
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 22 tra 2015 10:50 |
|
|
|
Medo -Crna mushka-velicina M-1 kom, Bijela mushka- velicina M-1 kom. Valter -Crna mushka-velicina XL-1 kom, Bilela mushka- velicina XL-1 kom. Wicked vape -Crna mushka - velicina XL - 1 kom, Plava mushka -velicina XL -1 kom. Max_ZG -Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture - Bijela mushka-velicina L - 1 kom. spavle -Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois -Crna mushka- T-shirt - velicina (x)XXL -1 kom damir1970 — Crna i plava XL po jedan komad zwonko, t-shirt, muška, xxl, crna x 2, bijela x 2 sina72, 2x Polo crna xxl, 1x ženska Polo bijela i 1x ženska Polo crna veličina L. Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom.
_________________ Ništa ne planiram. Počeo sam svaki dan živjeti kao da je posljednji! Bože kako je to dobro !!! Oprema koju koristim napisana je u profilu !!! 
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 23 tra 2015 21:17 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Medo -Crna mushka-velicina M-1 kom, Bijela mushka- velicina M-1 kom. Valter -Crna mushka-velicina XL-1 kom, Bilela mushka- velicina XL-1 kom. Wicked vape -Crna mushka - velicina XL - 1 kom, Plava mushka -velicina XL -1 kom. Max_ZG -Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture - Bijela mushka-velicina L - 1 kom. spavle -Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois -Crna mushka- T-shirt - velicina (x)XXL -1 kom damir1970 — Crna i plava XL po jedan komad zwonko, t-shirt, muška, xxl, crna x 2, bijela x 2 sina72, 2x Polo crna xxl, 1x ženska Polo bijela i 1x ženska Polo crna veličina L. Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom. veki0 - T-shirt - muška - XL - plava - 1 kom, T-shirt - ženska - XL - bijela 1 kom
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 26 tra 2015 00:39 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
Medo -Crna mushka-velicina M-1 kom, Bijela mushka- velicina M-1 kom. Valter -Crna mushka-velicina XL-1 kom, Bilela mushka- velicina XL-1 kom. Wicked vape -Crna mushka - velicina XL - 1 kom, Plava mushka -velicina XL -1 kom. Max_ZG -Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture - Bijela mushka-velicina L - 1 kom. spavle -Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois -Crna mushka- T-shirt - velicina (x)XXL -1 kom damir1970 — Crna i plava XL po jedan komad zwonko, t-shirt, muška, xxl, crna x 2, bijela x 2 sina72, 2x Polo crna xxl, 1x ženska Polo bijela i 1x ženska Polo crna veličina L. Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom. veki0 - T-shirt - muška - XL - plava - 1 kom, T-shirt - ženska - XL - bijela 1 kom domagoj-t-shirt-muška-xxl-plava-1 kom
|
 |
|
ciciban74
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 26 tra 2015 10:32 |
|
Pridružen: 16 srp 2014 23:13 Postovi: 44 Lokacija: Župa dubrovačka
|
|
Medo -Crna mushka-velicina M-1 kom, Bijela mushka- velicina M-1 kom. Valter -Crna mushka-velicina XL-1 kom, Bilela mushka- velicina XL-1 kom. Wicked vape -Crna mushka - velicina XL - 1 kom, Plava mushka -velicina XL -1 kom. Max_ZG -Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture - Bijela mushka-velicina L - 1 kom. spavle -Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois -Crna mushka- T-shirt - velicina (x)XXL -1 kom damir1970 — Crna i plava XL po jedan komad zwonko, t-shirt, muška, xxl, crna x 2, bijela x 2 sina72, 2x Polo crna xxl, 1x ženska Polo bijela i 1x ženska Polo crna veličina L. Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom. veki0 - T-shirt - muška - XL - plava - 1 kom, T-shirt - ženska - XL - bijela 1 kom domagoj-t-shirt-muška-xxl-plava-1 kom ciciban74 - Polo bijela i crna mushka XXL
_________________  Kayfun Lite Plus - eVic-VTC Mini
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 28 tra 2015 15:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mijenjam narudjbe zbog viewtopic.php?f=2&t=9287Kome ne odgovara novi nacin neka ispravi. Medo Plava mushka-velicina M-1 kom Bijela mushka- velicina M-1 kom Valter Plava mushka-velicina XL-1 kom Bijela mushka- velicina XL-1 kom Wicked vape Plava mushka -velicina XL -2 kom Max_ZG Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture Bijela mushka-velicina L - 1 kom spavle Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois Plava mushka - velicina XXXL -1 kom damir1970 plava mushka - velicina XL - 2kom zwonko muška, xxl, Plava x 2, bijela x 2 sina72 2x Polo Plava xxl 1x ženska Polo bijela 1x ženska Polo Plava veličina L Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom. veki0 muška - XL - plava - 1 kom, ženska - XL - bijela 1 kom domagoj-muška-xxl-plava-1 kom ciciban74 Polo bijela i Plava mushka XXL 24 komada za sada
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Majice 2015 - predbilježbe Postano: 28 tra 2015 15:42 |
|
|
Evo sad kad imam priliku ja bi promjenio 2 plave u 1 plavu i 1 bijelu... Samo velicina ostaje ista  Medo Plava mushka-velicina M-1 kom Bijela mushka- velicina M-1 kom Valter Plava mushka-velicina XL-1 kom Bijela mushka- velicina XL-1 kom Wicked vape Plava mushka-velicina XL-1 kom Bijela mushka- velicina XL-1 kom Max_ZG Ja donesem svoje t-shirt i jednu Polo Rootsandculture Bijela mushka-velicina L - 1 kom spavle Bijela mushka-velicina XXL -1 kom. alois Plava mushka - velicina XXXL -1 kom damir1970 plava mushka - velicina XL - 2kom zwonko muška, xxl, Plava x 2, bijela x 2 sina72 2x Polo Plava xxl 1x ženska Polo bijela 1x ženska Polo Plava veličina L Te 4 svoje. Supruga 2 kom, i ja 2 kom. veki0 muška - XL - plava - 1 kom, ženska - XL - bijela 1 kom domagoj-muška-xxl-plava-1 kom ciciban74 Polo bijela i Plava mushka XXL 24 komada za sada
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 14:34. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 14:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |