| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 14:45 |
|
|
|
Eh kolinda nebuš ti precjednica , a i sumnjam da će te karat marko kad izgubis
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 20:38 |
|
|
|
Izgleda da se vracamo u mracno doba...ali kazu da narod zasluzuje vlast koju izabere...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 20:49 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
A za nastupajuće socijalne nemire preporučam - Stell Shoes and Boots - Marte novog doba, jeftinije a kvalitetnije. I rade se u EU, a ne u Kini 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 20:55 |
|
|
vise mi stvari nije jasno, a posto ima pametnijih na forumu molim da me rasvijetlite... Kazu ovi iz hdza da vec 3 godine sdp-a vode hrvatsku u propast? di su one puste godine sto su oni sve pokrali i unistili hrv za sljedecih 2000g? Dijaspora... zasto ali pobogu zasto imaju pravo glasati. ja zelim ici vani raditi, i uopce me ne zanima ko ce biti na vlasti kad budem daleko od ove pripizdine. placat cu porez drzavi di zivim, koristit cu njihove resurse, dobivat cu njihovu placu i sl. Pa je li moguce da smo toliko glup narod? sorry, mi smo u biti toliko uspjesan narod da to vjerojatno nitko nije ni blizu. uspili smo razjebati ovu drzavu uzduz i poprijeko...DIABLO jel me primas u goste 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 21:05 |
|
|
Mozda ipak nece proci  )))
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 21:31 |
|
|
damirdjg je napisao: Mozda ipak nece proci  ))) Ma neće ta lutka biti niti tajnica više ovim bogatunima, a kamoli precjednica Isto kao i štimac, srao je stavili su ga za trenera zasrao je sve i sad više niš ne radi niti ga netko shvaća ozbiljno . (radi u hnl ali zar je to posao )
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 21:42 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
rrzdrr je napisao: vise mi stvari nije jasno, a posto ima pametnijih na forumu molim da me rasvijetlite... Kazu ovi iz hdza da vec 3 godine sdp-a vode hrvatsku u propast? di su one puste godine sto su oni sve pokrali i unistili hrv za sljedecih 2000g? Dijaspora... zasto ali pobogu zasto imaju pravo glasati. ja zelim ici vani raditi, i uopce me ne zanima ko ce biti na vlasti kad budem daleko od ove pripizdine. placat cu porez drzavi di zivim, koristit cu njihove resurse, dobivat cu njihovu placu i sl. Pa je li moguce da smo toliko glup narod? sorry, mi smo u biti toliko uspjesan narod da to vjerojatno nitko nije ni blizu. uspili smo razjebati ovu drzavu uzduz i poprijeko...DIABLO jel me primas u goste  I jos sad na vijestima bilo kako u dijaspori se ljudi i tuku i pronalaze "ilegalne ulaze" (kroz prozore) da izadu glasat... Mislim....
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 22:02 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
|
...Baš čudno. Pošto nisam doma, nisam se zamarao sa ovim izborima, niti nešto trudio da vidim uopće gdje mi je najbliži konzulat da glasam, ali kad sam vidio da KGK vodi u anketama na trenutak (kratko, ali ipak) pojavio se osjećaj NEEEEE opet, hoću Hrvatsku, a ne Hrvatistan. Lastane, da li je to normalno?
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 22:05 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
A do sad si ju imal,ne? Trebat će nama puno više da imamo Hrvatsku, od izbora za predsjednika ko god pobjedil!
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Anketa: za koga cete glasovati? Postano: 11 sij 2015 22:18 |
|
|
Boze dragi.....pa zar smo toliki cobani.... Ovo je strasno..... 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |