rootsandculture je napisao:
D-I-A-B-L-O je napisao:
[quote="rootsandculture"]
Tako se i doma razgovaraš sa svojima ? Jadnik. Pozdrav

Roots, nikad nikoga nisam vrijeđao na forumu, mislim da je to krajnje neprimjereno, al stvarno moram reći da si ovdje sada ti ispao jadan.
Pratim tvoje gluparije o kojekakvim teorijama zavjere, i nekako sam do sada mislio da se ti zezaš, barem sam se nadao, no vidim da si na kraju krajeva ti samo klinac sa previše slobodnog vremena za kompom i premalo roditeljske kulture.
Neki od tvojih odgovora u nekim temama su klasični odgovori 15-16 godišnjh pubertetlija, pa ću ti stoga savjetovati da prestaneš provocirati ovakvim izjavama ljude po forumu, i da malo baciš oko na književnost, znanost, te kulturu izražavanja, umjesto čitanja kojekakvih teorija zavjere sa stranica koje su napravljene samo zato da klikaš ad-ove na njima.
Ne razumijem poantu ovog posta? I zašto al baš svatko misli da sam ja nešto napravio? Pogledajte autore svih tih tema i tko posta u njima, to što su svi tako ću reći picice i boje se nešto gazdi i starijim članovima foruma napisati, to im ne daje nikakvo pravo da na meni iskale svoje frustracije , što im naravno neću niti omogućiti. Klasični odgovori 15-16godišnjih pubertetlija ? Daj mi neki primjer, jer mi se čini da si me zamijenio s nekim

[/quote]
Neda mi se kopati sad po svim temama u kojima si sudjelovao, a i meni je osobno to totalno nebitno. Onog trenutka kad nebudem mogao podnijeti necije trollanje po forumu, maknut cu se sa njega bez da ikoga trazim da me pobrise. No da bi se red i kultura trebali ustoliciti, u da bi svaka uvredljiva izjava trebala biti sankcionirana, to svakako bi.
Takodjer, nevezano za tebe, primjetih da vecina razmirica na forumu o elektronskim cigaretama dolazi sa tema koje nemaju nikakve veze sa istima...