Forum    FAQ

.

Početna » Općenito » Obavijesti

[ 53 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: DNA 200 ubojica Yihia
 Post Postano: 19 lip 2015 19:55 

fek0 je napisao:
Darinka je napisao:
Da i puno veci unos stetnih tvari u organizam

Kad vec tvrdis, baci dokaze na stol. Zato sto ti mislis tako, to ne znaci automatski da JE to tako...mozda je puno gore, a mozda je puno manje ili isto...ne ovisi to samo o wattima.

Parenje nije zdravo sigurno. Sad koliko je stetno to ce vrijeme pokazati.
Misljenja sam da ako parimo na velikoj voltazi i pri tom trosimo nekoliko puta vise tekucine nego sa nekim ajmo rec normalnim setupom cca 1.8 do 2.4 ohma s 0.18 ili 0.20 zicom unosimo i toliko vise stetnih tvari u organizam. Logicno zar ne :kuc: Tako je i s cigaretama. Tko pusi dnevno 10 cig. i nije neki pusac. Ali onaj tko pusi 40kom i vise dnevno je okorjeli pusac i velika je vjerovatnost da ce naj...t.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lip 2015 20:27 

Lijepo si to rekao. Ali za to postoje istraživanja koja su pokazala kako visoka snaga stvara neželjene spojeve. A rezultati tih istraživanja u obliku tablica su se pojavila i na ovome forumu. Naravno da svatko pročita i interpretira kako mu odgovara.

Za mene je tih 200W niškoristi. Čak niti kao natpis je niškoristi. Mene samo zanima mod na koji ću zašarafiti atty i on će raditi kako treba raditi. Bez nepotrebnih pretjeranih dimnih efekata. Za to vrlo jeftino (jeftinije od cijene moda) kupim malu dimilicu za tulume. I sigurno ništa od toga nije štetno. Sve je certificirano prije jako puno godina.

DNA 25/40 je way to go. Sve ostalo je u rangu stavljanja krila od Tupoljeva na Golf 2 sa vatrama i fake carbon fiber poklopcem rezervoara. Grdo je i štetno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lip 2015 21:20 

Ja opet kažem....rodila se ljubav

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lip 2015 21:33 

Medo je napisao:
Ja opet kažem....rodila se ljubav

Kada si ti ko tinejđerica. Zaljubiš se svakih 30 minuta. :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2015 00:12 

A ne....ja se zaljubio kad izađe nešto ovakvo kao dna200

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2015 07:36 

sve je lako kad si Mlad ....
a, kako je tek, kad si " zauvijek Mlad "...
a, kako je tek, kad ti "Ime" ne da da ostarish ...
" Nomen Est Omen"
mozesh se zljubljivat 3 x na tjedan (minimum) i sve mozesh pripisati svojoj Mladosti...
LUDILO, " djeca u vremenu " citav zivot ... Deep Purple...
Samo naprijed MEDO , ugradi taj 200 DNA , a ako si josh , dadesh malo strpljenja i pricekash da Max instalira 3D printer , i napravi Ti kucishte kakvo tebi odlicno "lezi" u ruci , mogao bi nastati josh jedan izvrstan "projekt" poput DM EVO , i To -je- TO ...
ulazem :kvi: na tebe ...
LP
alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2015 14:07 
Moderator

neka ljudi rade što god hoće, ništa nije opasno ako se zna šta se radi. isključivo govoriti da je nešto bolje od drugoga je glupo...nekome baš paše pariti 0.2 otpor na 200w i ta osoba isto tako vjerojatno misli da je parenje na 7w i 2.1 otporom totalna glupost u kojoj ne pronalazi nikakvo osobno zadovoljstvo. iz tog aspekta je dna 200 sasvim u redu proizvod koji će sigurno naći kupca...to što ja nemam nikakve koristi od toga...jebiga.

Mene jedino smeta vjerojatna ogromna veličina moda sa tim čipom...a opet, s druge strane, nije da me je briga kako što izgleda, glavno da radi onako kako ja hoću.
Ako ovaj puta Evolv izbaci čip koji radi, a ne čip za koji oni samo tvrde da radi, a onda se ispostavi da ljudi sami testiraju skupo plaćeni proizvod...biti će to pun pogodak, što god mi mislili o tome.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2015 20:01 

fek0 je napisao:
neka ljudi rade što god hoće, ništa nije opasno ako se zna šta se radi. isključivo govoriti da je nešto bolje od drugoga je glupo...nekome baš paše pariti 0.2 otpor na 200w i ta osoba isto tako vjerojatno misli da je parenje na 7w i 2.1 otporom totalna glupost u kojoj ne pronalazi nikakvo osobno zadovoljstvo. iz tog aspekta je dna 200 sasvim u redu proizvod koji će sigurno naći kupca...to što ja nemam nikakve koristi od toga...jebiga.

Mene jedino smeta vjerojatna ogromna veličina moda sa tim čipom...a opet, s druge strane, nije da me je briga kako što izgleda, glavno da radi onako kako ja hoću.
Ako ovaj puta Evolv izbaci čip koji radi, a ne čip za koji oni samo tvrde da radi, a onda se ispostavi da ljudi sami testiraju skupo plaćeni proizvod...biti će to pun pogodak, što god mi mislili o tome.

To je ono najbitnije, no i ono najteže za shvatiti.
Postali smo poplavljeni gomilom klinaca iz internet generacije. Klinaca koji hoće sve sve i hoće sada, koji misle da se sve može naučiti u 5 minuta i koji gledaju R.I.P. Tripera i ostale likove kako pušu oblake, i koji misle eto kako oni mogu tak mogu i ja. I onda tako neupućeni završe u na hitnoj spaljenih usta, ruku i lica.
A to je ono što predstavlja opasnost po slobodu vapera. Ja parim sad već preko dvije godine, i tek sad pod zadnje sam se počeo igrati sa setupima visoke snage. Hoću li ostati na njima- neznam. Ono što znam je da nikotin rastura na lung inhale-u i da mi je i 4mg previše, a inače sam pario 9mg do prije mjesec dana. Ono što vidim je da mi je potrošnja tekućine drastično skočila, sa prosječnih 4-6ml na 15ml i to mi se ne sviđa.
Ne brinem se da ću umrijeti od parenja, no ako sam već prešao na parenje sa ciljem da se ostavim svega, pa tako i parenja, cloud chaseing definitivno nije način da se do toga dođe.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lip 2015 06:32 

vulja je napisao:
đizs koji to setup mora bit, koliki tank mora biti za all day vape, odmah se sjetim one kaye od 25ml :D

kaj 25mm ima 30 mm i imam je ja , ako si pri volji potegniti na to...

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lip 2015 13:02 

ček, jel zbilja u tu 30mm stane 20ml likvida?

ne kužim, ako već radite tolko ogromne modove, zašto nebi napravili mod sa dva 510 konektora, staviš dva atija na njega i miran si, kad jednog potrošiš imaš neki swtch za drugi i drugi onda trošiš, a? a? a? a?

Povratak na vrh 

[ 53 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Općenito » Obavijesti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club