|
.
Sada je: 13 lip 2026 20:50. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 20:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 15:13 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Nebi vjerovao što piše u pravilniku, nešto sasvim različito od onoga što ljudi misle .....[/quote]
Pa i mene zanima šta piše ali opet virujem da je tu neka slobodna procijena policajca.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 15:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Citat: Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, Nije se zaustavila na zahtijev službene osobe i kriva je ko Grčka!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 15:27 |
|
|
http://www.zakon.hr/z/173/Zakon-o-polic ... -ovlastimaČlanak 82. A ono, i ima pravo i nema pravo, sa zakonske strane je u pravu, ali da se je moglo rijesiti na jos drugih sto nacina moglo je. Ovako je samo nespretno ispalo, jebiga, drugi puta ce valjda na malo civiliziraniji nacin to rijesiti...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 15:35 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Opće je poznato da je baba s cekerom špeceraja opasnost po nacionalnu sigurnost i da ju treba na pod i u maricu... još ako ju puca menopauza, dobro je i prošla. Slijedeći put bu metak fasovala... Baš se divim zadnjih dana policiji kako uredno prca u zdrav mozak ljude koji idu na posao i s posla dok idioti za volanom divljaju pojačano... sve mamini i tatini sinovi koje se ne dira, u bijesnim autima... Jebeš i pravilnik i državu....
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 16:12 |
|
|
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 16:27 |
|
|
|
jadna žena....
iz teksta, a bez gledanja videa, očekivao sam opet nekog divljaka kako trenira strogoću i liječi komplekse na malim ljudima. Ali, policajac je postupio, po meni, ispravno. Bježanje s mjesta, bilo autom ili pješke.... Šta će. Da je ostao i pustio ju na miru, ispo bi papak. Da se ne snima, možda bi ju i pustio, ima žena drugih stvari na pameti, ovako... Bio je obazriv, ako ju nije 5 put pitao za ruku, pa još 5 put za drugu. A to šta ona misli da nije ništa napravil... Mogla je stat i saslušat, i pokušat se pričom izvuć, a ne glumit šta će me neki balavac 20 godina mlađi od mene zaustavljat
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 17:07 |
|
|
|
Ma idioti jebo ih prekršaj. Pa nije kazneno djelo, što je imaju što pitati uopće i zaustavljati ako ne želi stati. A di je zakon o slobodi kretanja?! Jebala ih država. Uf, popizdim odma!
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 17:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
mateo je napisao: Ma idioti jebo ih prekršaj. Pa nije kazneno djelo, što je imaju što pitati uopće i zaustavljati ako ne želi stati. A di je zakon o slobodi kretanja?! Jebala ih država. Uf, popizdim odma! Zakon o slobodi kretanja ? Ne postoji, postoji samo nekakvo pravo regulirano Direktivom 2004/38/EZ o pravu građana Unije i članova njihovih obitelji na slobodno kretanje i boravište na području države članice, iako i dalje postoje znatne prepreke njezinoj provedbi. Ali je zato prekršila: Zakon o sigurnosti prometa na cestama Zakon o osobnoj iskaznici Ajde ljudi molim Vas prvo se informirajte o zakonima zemlje u kojoj živite a onda pričaje i tražite nekakva imaginarna prava. Prava ima policija, ostali imaju obaveze.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 17:37 |
|
Pridružen: 07 ruj 2015 00:14 Postovi: 294 Lokacija: Zagreb/Rijeka
|
mateo je napisao: Ma idioti jebo ih prekršaj. Pa nije kazneno djelo, što je imaju što pitati uopće i zaustavljati ako ne želi stati. A di je zakon o slobodi kretanja?! Jebala ih država. Uf, popizdim odma! Da se razumijemo ni ja ih ne volim ali u ovom slucaju on je u pravu i to sto ju je on zaustavljao mu je posao, a i sama si je kriva sto nije htjela stati jer da je stala i popricala sa njim sigurno nebi ovako zavrsilo i mozda i bi dobila kaznu za to sto je prosla preko pjesackog na crveno a ovako ce uz to najvjerovatnije i za bijezanje dobiti kaznu.
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 17 pro 2015 17:38 |
|
|
|
Ma ne znam te zakone točno ali u Ustavu sve stoji što sam naveo. A to što su ih iskrivili do boli to je drugi par opanaka.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 lip 2026 20:50. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 20:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |