| Autor |
Poruka |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 01:53 |
|
|
oki01 je napisao: Vamo plus odysseyus clon = zakon  Vozim se u lažnom Volkswagenu (Seat), pušim lažne cigarete (električne), iz džepa mi viri lažni Zmax (Vamo) i lažni Odysseus by Imeo (nautilus ili Jupiter)... Vjeruj mi da te ne lažem! 
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 01:55 |
|
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 02:09 |
|
|
|
jeste li uspjeli nakraju dešifrirat jel nakraju taj klon radi ili ne ? ja ga naručio na prvu pa tek onda vidio postove da nije isto ..
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 02:19 |
|
|
barbas je napisao: jeste li uspjeli nakraju dešifrirat jel nakraju taj klon radi ili ne ? ja ga naručio na prvu pa tek onda vidio postove da nije isto .. Ma dogovaraju se kako to treba složiti. Uglavnom su zadovoljni, ali ih muči što kinezi prilikom kloniranja nisu razumijeli neke dijelove oko kontrole protoka tekučine. Nisam stigao do kraja, pa prenosim ovako paušalno.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 02:24 |
|
|
barbas je napisao: jeste li uspjeli nakraju dešifrirat jel nakraju taj klon radi ili ne ? ja ga naručio na prvu pa tek onda vidio postove da nije isto .. nije kompatibilan sa originalom ali je kopija...... sad sam procitao uz pomoc google translate Links Nautilus Rechts Jupiter ACHTUNG!!!!..... Der mitgelieferte O-Ring beim Jupiter für die Topcap passt leider NICHT.... Abhilfe kann mann schaffen wenn man einen O-Ring vom 510er Driptip abmacht und nimmt.. der passt bei mir perfekt.
Links Nautilus right Jupiter Pažnja! ..... O ring koji je došao za Jupiterov poklopac ne paše .... to se može ispraviti ako se uzme O-ring od 510 usisnika i zamjeni .. meni savršeno paše. u onom PDF fileu je to gumica pod brojem (8)
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 02:35 |
|
|
mravak je napisao: translate Links Nautilus Rechts Jupiter ACHTUNG!!!!..... Der mitgelieferte O-Ring beim Jupiter für die Topcap passt leider NICHT.... Abhilfe kann mann schaffen wenn man einen O-Ring vom 510er Driptip abmacht und nimmt.. der passt bei mir perfekt.
Links Nautilus right Jupiter Pažnja! ..... O ring koji je došao za Jupiterov poklopac ne paše .... to se može ispraviti ako se uzme O-ring od 510 usisnika i zamjeni .. meni savršeno paše. u onom PDF fileu je to gumica pod brojem (8) A sa druge strane ovo: Alles in allem finde ich den Oddy schonmal sehr gut. Vom Dampf und Geschmack her, ist er super. Sve u svemu nalazim da je ovaj Ody jako dobar. Što se tiče pare i okusa on je super. Nekako mi se čini da u tom threadu svako piše o atiju kojeg ima, bez da naglasi o ćemu je riječ! Jedni imaju Nautilusa, a drugi Oddy ili Jupiter. Informacije, kritike i pohvale su zbog toga proturiječne. 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 02:45 |
|
|
ma mislim da je to sve dobro, meni ce sigurno posluziti  bumo vidli za 10-15dana nadam se da bu do tada stiglo 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 03:00 |
|
|
mravak je napisao: ma mislim da je to sve dobro, meni ce sigurno posluziti  bumo vidli za 10-15dana nadam se da bu do tada stiglo  Baš sam došao do kraja, ne zaustavljajući se pritom na opširnim opisima koji dio je veći ili manji od kojeg i zašto je baš tako složen, i mislim isto kao i ti! Sve će to valjati.  (a to tvrdim jer jednu trećinu teksta ionako nisam razumio...  ) Ispočetka su se malo pobunili jer dijelovi nisu međusobno zamjenjivi (govorim o originalu i klonu), pa su se dogovarali kako zapravo treba složiti plus kontakt jer je nekima previše virio, pa ih je mučila regulacija protoka tekučine preko usnika, pa im je nekakva brtva bila predebela/višak/manjak, pa ovo, pa ono.....pa rđavom k... svaka dlaka smeta. Na kraju neki lik kaže da je ovo najbolja para koju je probao do sad. Jedino što sam naučio iz tog threada je da trebam probati sam. 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 03:23 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
arbun
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 09:41 |
|
|
mravak je napisao: 1 . damirdjg / 2kom 2 . oki01 / 1 kom 3 . kinta / 1 kom 4 . mravak / 2kom + 2Xkeramika 5 . majka / 2 kom 6 . Švrljo / 1kom 8 . Karo / 2kom + 2 X keramika Hehe vec 12 komada brzo se skupilo 
|
|
 |
|
 |