| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 10:14 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ako ne valja, bacamo se na reverse engineering i pravimo Velebit! A domaca kopija Penelope će se zvati Dinara!
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 12:14 |
|
|
...e sad ovako....mojih 12% od svakog komada koji kupite mozete uplatiti na Kintin racun  Ha-haaaaaaa !!!!! Svaka cast Kinta,bitno da smo uspjeli... ...tako se to radi dragi moji 
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 12:25 |
|
|
Budući da sam Ody vidio samo sastavljen i našarafljen na mod nije mi potpuno jasan svaki dio njegove unutrašnjosti. Ipak, nagađam da je problem u brtvi na tijelu usnika koja ne stane između "nećega" i to stvara probleme sa brtvljenjem kad se puno dira regulacija protoka tekučine. Mislim da je to ta brtva o kojoj se priča kad se spominje O-ring iz 510-ke. Ovo gore vrijedi samo ako je Cody isto što i Jupiter. Info o raznim atijima sličnog izgleda i različitih naziva je zbrkan jer i oni koji pišu o tome nisu svjesni raznih inačica istog klona. Ako sa fulao cili balun izvinjavam se! 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 13:02 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Cody je kopija Terminatora. Jedini stvarni problem je sto usnik treba malo vise podici jer slabije vlazi fiber. Vjerojatno zbog zelje za boljim natapanjem fibera i nastaju problemi, ali nista sto nije rjesivo. Moguce da su kanali na keramici za nijansu uzi, pa kad u njih stavimo nr zicu i fiber treba malo vise prostora i zraka da se fiber namoci. Ali cijena je odlicna. Karo i Kinta plus, veliki!
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 15:14 |
|
|
Poslali mi na face-u sa jednog od USA foruma a Kinta je uspeo da dogovori shipping za HR...to je to 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 15:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karin i moj paketic je krenuo. Imam i tracking number.  Nadam se da ste uspjeli kupiti svi koji ste namjeravali, jer je out of stock. I da, vaperclub je u zadnjih 24 sata imao zanimljivo visoku posjecenost. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 16:50 |
|
|
Kinta je napisao: Karin i moj paketic je krenuo. Imam i tracking number.  Nadam se da ste uspjeli kupiti svi koji ste namjeravali, jer je out of stock. I da, vaperclub je u zadnjih 24 sata imao zanimljivo visoku posjecenost.  To je zbog ove najave poskupljenja cigareta 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 17:04 |
|
|
krenuo i moj paketić  i žica . ja sam iskoristio pa sam narucio i vision rba. ono mi se čini neloša stvar .. za 19 $ jel a ko kakva iskustva ?
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 17:30 |
|
|
This email confirms that your order was received at Hoosier Vapes. You will receive an additional email once your order is shipped. Contact us if you have any questions about your order. Meni samo ovo doslo! 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 sij 2013 17:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: This email confirms that your order was received at Hoosier Vapes. You will receive an additional email once your order is shipped. Contact us if you have any questions about your order. Meni samo ovo doslo!  Logiraj se na stranicu da vidis detalje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |