| Autor |
Poruka |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 28 sij 2013 15:17 |
|
|
koju tracking stranicu koristiš ? meni ne radi tracking number gdje god da probam kaže da nema ništa . This email confirms that your order was Shipped. Contact us if you have any questions about your order. Click here to track your order. LJ852743218US Thanks for using Hoosier Vapes.
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 28 sij 2013 15:36 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 28 sij 2013 23:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: Kinta je napisao: Receive item at Croatian Post Office January 25, 2013, 09:22 am kinta ... je ti došlo?  Ma zajebavam, nisam mogao odoljeti kad vidim kako nestrpljivo cekate. Doci ce sve zajedno. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 00:08 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Hehe... dobra zahebancija... Nego, čitam na stranim forumima kako mažu o-ringove... e sad, pitanje je s čime? Siguran sam da postoji nešto što imamo svi doma. Ima li uopće potrebe mazati ih? Znamo da glicerinom ljudi premazuju gume oko prozora na automobilima u zimskim mjesecima kao i same auto gume... dakle, tu bi malo čistog VG-a dobro došlo?
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 00:16 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 00:21 |
|
|
Da ne kažete da se samo zafrkavamo, evo simpatičnih tablica omjera dužine resistance žice i njenog otpora: 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 11:27 |
|
|
barbas je napisao: koju tracking stranicu koristiš ? meni ne radi tracking number gdje god da probam kaže da nema ništa . This email confirms that your order was Shipped. Contact us if you have any questions about your order. Click here to track your order. LJ852743218US Thanks for using Hoosier Vapes. Evo ti ovde... Tvoj koverat je u Chicago ovog trenutka... Evo ti link za tracking iz USA,uvijek pokaze tacno....ali samo dok ne napusti USA,nakon toga ides na ips.xxx.xx https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 16:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Hehe... dobra zahebancija... Nego, čitam na stranim forumima kako mažu o-ringove... e sad, pitanje je s čime? Siguran sam da postoji nešto što imamo svi doma. Ima li uopće potrebe mazati ih? Znamo da glicerinom ljudi premazuju gume oko prozora na automobilima u zimskim mjesecima kao i same auto gume... dakle, tu bi malo čistog VG-a dobro došlo? Glicerinom su se mazale gume dok su bile gume. Desetljecima je to plastika pa tu glicerin ne steti ali i ne pomaze. Za mazanje o-ringa cemo vidjeti kakvo leziste ima. Ako uopce ima leziste.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 sij 2013 16:22 |
|
|
........Zato, ako mislite da bi vašem vrtu dobro došlo dodatnog zalijevanja, bez srama i predrasuda nahranite suhu zemljicu! Durex vam preporučuje lubrikante........... 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 sij 2013 23:59 |
|
|
Moj je tek danas stigao u Chicago... tjedan dana... a gdje je još Florida... ajmeeeeeeeeeeeee 
|
|
 |
|
 |