Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 57  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine
 Post Postano: 06 tra 2013 12:17 

Slažem se s Mravkom. Radi odlično!

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 13:16 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Hm, ako ga sada svi hvalite (pa i vi koji imate i do sada hvaljenog terminatra) nema druge nego da ga svi naručimo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 13:43 
Administrator

Forrest je napisao:
Hm, ako ga sada svi hvalite (pa i vi koji imate i do sada hvaljenog terminatra) nema druge nego da ga svi naručimo...

Cody je bolji od Terminatora. Je da je to u biti jedan te isti proizvod, ali ovaj Cody je prosao kroz ruke pravog majstora. Vidi se to po svim obradjenom povrsinama, radijusima i kosinama. A ono sto me posebno veseli da je majstorski olaksan. Recimo na cilindru je potegnuo s unutarnje strane jedan dobar shpan.
:plus:
Ono sto je krivo je gornji cep, nesto kao uvodnica za kabel. Trebalo je napraviti randerirano ili glodano kao na Terminatoru da se prstima lakse steze i odpusta ... ali snaci cemo se.
Brtve mi ne ulijevaju povjerenje ali to ce vrijeme pokazati kakve su. Makar nema veze jer je lako naci zamjenske.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 15:46 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Evo ga, naručio dok još ima iz te dobre serije i to po samo 25$ - znači valjda bez carine i poreza.
Prije 15-ak dana tamo sam naručio i AG-u T2+ a neki dan i sa CS naručio Dream BT804 (donekle kopiran Kayfun) tako da sada slijedečih dana očekujem puno lipih stvari ...istina ljubitelji originala i davanja puno para sve bi to popljuvali ali mene i ovo veseli.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 17:24 

Da li je taj cody ista stvar kao i onaj odysseus kaj se prodaje na 300 čuda ili je drugačiji, jer bi i ja to naručio ali se bojim da se ne zeznem?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 18:01 
Administrator

markovm27 je napisao:
Da li je taj cody ista stvar kao i onaj odysseus kaj se prodaje na 300 čuda ili je drugačiji, jer bi i ja to naručio ali se bojim da se ne zeznem?

Isto, samo tank nije plastican nego onakav kakav je na slici kutije - rostfrajni.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 21:36 

Poslao sam Pas Mater Charlotti na nu vaporu jer je red da zna da smo zadovoljni, pa vjerujem da ce ih opet narucivati. Jer kad Ameri vide da je ova verzija ok traziti ce jos.
Ono sto me posebno odusevljava je lakoca otvaranja LC-a. Kad hocu doliti tekucinu otvorim poklopac a LC ostane na mjestu sto je s Terminatorom nemoguca misija.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 21:51 
Administrator

Corto_1973 je napisao:
Ono sto me posebno odusevljava je lakoca otvaranja LC-a. Kad hocu doliti tekucinu otvorim poklopac a LC ostane na mjestu sto je s Terminatorom nemoguca misija.

Otpusti ˝kabelsku uvodnicu˝ na terminatoru :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 tra 2013 00:29 

evo jedna slikica ak nekoga zanima a nije narucio kako treba izgledati cody
slika

P.S. ako narucujete iz 300cuda trazite da ga poslika ovako da znate o kojoj verziji se radi .... ja bi ovu nazvao Cody V2 :lol:

Edit: zaboravio sam napisati da sam ubacio gumicu ispod LC-a tako da ne "zagrize" pa se moze jako lagano otvorit i zatvorit dotok tekucine.....i jos jedna stvar ..., baš sam pogledao na 300cuda i taj atty ima isti set gumica kao i naš novi Cody tako da je lako moguce da je i on dobar :hmm: ali bolje je provjeriti sa nekim ko tamo radi jer nikad ne znaš :conf:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 tra 2013 11:31 

A jel nije možda bolje uzeti cody sa plastikom (prozirni) nego metalni (zatvoreni), jer se ipak vidi kada si sa tekučinom u atomizeru pri kraju, jer ovak se ne može znati osim ako ga otvoriš i pogledaš, a i sa plastičnim tankom je nešto i lakši ako se ne varam? Mada je meni osobno cijeli metalni ljepši.

Povratak na vrh 

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 57  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club