Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 57  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine
 Post Postano: 11 tra 2013 21:41 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
U očekivanji Codya volio bih čuti nešto o tome koju žicu koristite. Zašto uopće ova bez otpora (srebrna)? Jel se srebrna žica koristi kod svih sličnih atomizera? što bi bilo ako bi se radilo bez nje, kako je spajate ako nemate Piku ili neki slični uređaj tj jel frčete, vežete....preporučite neki dobar video...
Uz put čekam i Dream-a (što kažu blijeda kopija Kayfuna) jel i tamo ide srebrna?

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 21:45 

Forrest je napisao:
U očekivanji Codya volio bih čuti nešto o tome koju žicu koristite. Zašto uopće ova bez otpora (srebrna)? Jel se srebrna žica koristi kod svih sličnih atomizera? što bi bilo ako bi se radilo bez nje, kako je spajate ako nemate Piku ili neki slični uređaj tj jel frčete, vežete....preporučite neki dobar video...
Uz put čekam i Dream-a (što kažu blijeda kopija Kayfuna) jel i tamo ide srebrna?

uf... da nemas no resistance zicu imao bi otpor od jedno 7ohma
srebrna po meni nije potrebna dovoljna je zeljezna zica ili bakrena
uviješ dva kraja žice zajedno, pogledaj video od igetcha kako slaze setup na Oddyu

u Kayu ne :)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 21:51 

Nema šta - dobar nick imaš, ni atom mrav ne bi bio ekspeditivniji u odgovoru...Zahvaljujem Mravak!
Tko ima koju pametnu samo naprijed - svaki dobar savjet dobro dođe...

Zadnja izmjena: Forrest; 11 tra 2013 23:04; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 22:35 
Administrator

NiCr 0,2 mm - ohmmetrom odredim duzinu koja mi pase, zafrcem krajeve sa srebrnom zicom i jos ako mi se da napravim cvor sa srebrom. Dovoljno je i samo zafrkati dvije zice zajedno. Srebro koristim jer je garantirano neskodljivo. NiCr 0,2 zato jer ga imam, da nemam posluzio bi i drugi promjer.

Cody je dobar samo je njezno slozen spoj centranog pina i matice koja je unutar keramike. Kod mene je matica bila previse zafrzenkana ... upustena (sjetio sam se) pa je navoj vrlo malo primao. Maticu sam malo poravnao i sve 5. Tko uzima novi Cody neka uzme i centralni pin rezerve, mislim da ce trebati. Navoj je njezan a radi se o tankoj stijenci cjevcice.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 23:16 

Zahvaljujem Kinta - kažeš ohmmetrom odrediš koliko ti treba - jel to znaci da NiCr režeš točno toliko dug kolika je spirala oko špage ili malo duža (ili možda i kraća :con: )
Srebro sam pripremio od onih poljaka gdje su i one srebrne "kolki"
Drago mi je da i samo frkanje prolazi...
(A ove rezervne sitnice što kažeš kao i keramiku, proz. tank i još nešto za AGU mislim naručiti čim Cody stigne)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 23:43 
Administrator

Forrest je napisao:
Zahvaljujem Kinta - kažeš ohmmetrom odrediš koliko ti treba - jel to znaci da NiCr režeš točno toliko dug kolika je spirala oko špage ili malo duža (ili možda i kraća :con: )

Malo duze, onoliko koliko potrosis na frkanje. Taj sfrkani spoj ne ulazi pod otpor grijaca. Mogao bi bas izmjeriti duzinu NiCr ali kako to radim jednom tjedno, krokodilke na instrument i u sekundi je gotovo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2013 23:55 

Forrest je napisao:
Drago mi je da i samo frkanje prolazi...

ja odredim duzinu grijaca(otpor) i presavinem na tom mjestu kanthal da imam tocan otpor, sa viškom zice napravis spoj sa drugom zicom (srebrom i dalje sve smontiras kako treba...

jedna stvar kod frkanja dvije zice zajedno...na tom mjestu (spoju) je zica jako debela (duplo deblja) i teze je raditi sa njom i spustit je u kanale ako se nadje na samom rubu keramike pa pripazi dok motaš .... ako koristis "Piko" takvog spoja nema pa je cijeli setup puno uredniji

evo primjera motanog setupa
http://i1208.photobucket.com/albums/cc3 ... G_0778.jpg
nije moje ali je vidljivo da nije bas uredan spoj dvije zice

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2013 00:06 
Administrator

mravak je napisao:
evo primjera motanog setupa
http://i1208.photobucket.com/albums/cc3 ... G_0778.jpg
nije moje ali je vidljivo da nije bas uredan spoj dvije zice

Ne treba to bas toliko namotati, tri kruga drzi dobro nece nikud utec. Greska je ako se meko srebro namota oko tvrdog NiCr, onda hoce skliznut. Mozda da poslikam, ispada mali cvoric koji ide na rub unutarnjeg dijela keramike.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2013 00:09 

Ako prolazi i ovako šta kažeš "ne baš uredno" čini mi se da ne bi trebalo biti baš neki problem...
A ono je komadić mesha oko fibera??

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2013 00:19 

Forrest je napisao:
Ako prolazi i ovako šta kažeš "ne baš uredno" čini mi se da ne bi trebalo biti baš neki problem...
A ono je komadić mesha oko fibera??

budem ja kod sljedeceg prematanja poslikao...da se to puno urednije napraviti (ali se onda bas ne vidi kako je napravljeno)
da mesh je ..bum i to probao jednog lijepog dana ...zasada mi se cini da nema potrebe za kompliciranjem

Povratak na vrh 

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 57  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club