| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 lip 2013 21:22 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 29 lip 2013 22:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 05:38 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 09:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: Fasttech ima ocajne slike, ali svejedno tu fali jedan dio. U sto se userafi LC? Izgleda u nista pa je to drip atty. Ne svidja mi se sto je izradjen od kako vele kromiranog mesinga, makar izgleda da je to prije niklani mesing. Ostalo ne izgleda tako lose.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 10:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Dečki neeemojte brzat i donositi zaključke naprečac ili nedaj bože naručivati neprovjerenu stvar ( to je MOJ posao ).... Ja sam već to naručio i javim kad isprobam 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 12:56 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ne vjerujte mu nista. On je to vec davno isprobao jer su mu poslali na testiranje na redovnoj liniji fasteck:spavle.
Stvar je dobra pa je opet narucio. A poslije ce nas kuriti kako mi to ne znamo.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 12:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kinta je napisao: Imam taj poljski tank mjesec-dva i ne pokazuje nikakvu naznaku pucanja.
A mogao sam bas i sutjeti ... upravo mi je puknuo. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 30 lip 2013 13:05 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Kinta je napisao: Imam taj poljski tank mjesec-dva i ne pokazuje nikakvu naznaku pucanja.
A mogao sam bas i sutjeti ... upravo mi je puknuo.  Meni je to puknulo nakon 2 dana. A ne moze se reci da sam nesto posebno nasilan. Opet je roblem tolerancija. Nalo je prekratak navoj. A materijal nije bas na nivou.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 02 srp 2013 12:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Stigao mi jos jedan oddy iz Poljske http://ego2.pl/en/atomizery/291-atomize ... -oddy.htmlRadi se o savrsenom primjerku  Obrada izvana je odlicna. Ostaci strojne obrade su vidljivi samo strojarskom oku, ali cijela povrsina je ispolirana. Materijal je promijenjen - na bolje. Pod jezikom se ne osjeca nista a boja govori da bi tu moglo biti malo titana. Vrlo slicno ako ne i identicno materijalu od kojeg je izradjen Devil's Marble. Promjer navoja konektora gotovo savrsenih 6,85mm. Sve druge kote i navoji su odradjeni kako treba, bez ikakvih nepotrebnih zracnosti. Oddy je dosao potpuno cist. Samo sam dotegnuo kontramaticu spoja baze i kosuljice keramike i natocio liquid. Nikakvih stranih mirisa ili ulja nema.  Uz njega sam uzeo i plasticne tankove. I tu su navoji slozeni prema pravilima struke. Dakle konacno je sve kao treba. 
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 02 srp 2013 13:00 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Kinta je napisao: Stigao mi jos jedan oddy iz Poljske http://ego2.pl/en/atomizery/291-atomize ... -oddy.htmlRadi se o savrsenom primjerku  Obrada izvana je odlicna. Ostaci strojne obrade su vidljivi samo strojarskom oku, ali cijela povrsina je ispolirana. Materijal je promijenjen - na bolje. Pod jezikom se ne osjeca nista a boja govori da bi tu moglo biti malo titana. Vrlo slicno ako ne i identicno materijalu od kojeg je izradjen Devil's Marble. Promjer navoja konektora gotovo savrsenih 6,85mm. Sve druge kote i navoji su odradjeni kako treba, bez ikakvih nepotrebnih zracnosti. Oddy je dosao potpuno cist. Samo sam dotegnuo kontramaticu spoja baze i kosuljice keramike i natocio liquid. Nikakvih stranih mirisa ili ulja nema.  Uz njega sam uzeo i plasticne tankove. I tu su navoji slozeni prema pravilima struke. Dakle konacno je sve kao treba.   meni je promaknuo, bio je 1 dan na zalihama prošlog tjedna i opet nestao
 |
|
 |