|
.
Sada je: 02 tra 2026 08:21. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 08:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
oki01
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 07 sij 2013 21:11 |
|
|
|
Slažem se definitivno platiti unaprijed.
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
zoran89
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 sij 2013 00:51 |
|
|
zerowaf je napisao: Kinta je napisao: Otprilike ovako... .......
3675 kn / 20 = 183,75 kn Hvala, Kinta! Mislim da je to OK cijena za tako napravljen atty. Pogotovo ako radi kako su neki englezi i onaj španjolac iz videa rekli. Istina je da će kroz kratko vrijeme pasti cijena jer će se pojaviti klonovi klona. Pitam se samo hoćemo li se do tada pogubiti sa porijeklom klonovog klona kao što se događalo sa Lavom - ima ih više od nekoliko na tržištu i nemaš načina da doznaš tko je napravio koju varijantu jer se sve zovu v2 ili new ili 2.1 ili kako-god-tko-hoće. Ako vlasnici originalnog Odyja smatraju da je ovaj klon (pod)jednako dobar kao i original onda mislim da se za cijenu od cca 25€ nema što puno misliti. Evo da odmah svima kažem jednom za vazda da se zna.... Imam original odija v2... Dino ima nautilusa.... ISTI K ( Kinta :-) )... barem što se pare tiče....kvaliteta izrade je vrhunska (90% kvalitete odija)...jedino je njemu center pin malo ukrivo, ali to nije čak ni kozmetički, jer se uopće ne vidi... ali kad pogledaš razliku u cijeni.... ZA KRAJ... uzimam i ja jednog ako se bude uzimalo....jednako dobro rade :-)
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 sij 2013 23:14 |
|
|
Pa ljudi kazu da dijelove klona pasaju na original,to je dovoljno... Samo sto nemam pojma koji je DOBAR klon jer ih ima 2-3 modela,prvo kaze da je Tobeco* dobar,onda da ne cini....onda vidim fotke da je OK,onda vidim da nije... 
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 sij 2013 23:23 |
|
|
Karo je napisao: Pa ljudi kazu da dijelove klona pasaju na original,to je dovoljno... Samo sto nemam pojma koji je DOBAR klon jer ih ima 2-3 modela,prvo kaze da je Tobeco* dobar,onda da ne cini....onda vidim fotke da je OK,onda vidim da nije...  Samo ih Tobeco proizvodi trenutacno  2 vrste ali samo Tobeco...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 sij 2013 23:24 |
|
|
Karo je napisao: Pa ljudi kazu da dijelove klona pasaju na original,to je dovoljno... Samo sto nemam pojma koji je DOBAR klon jer ih ima 2-3 modela,prvo kaze da je Tobeco* dobar,onda da ne cini....onda vidim fotke da je OK,onda vidim da nije...  Ja sam stekao dojam da trenutno jedino Tobeco pravi klon, ali da možeš naručiti i svoj "brend" kod njih ako naručiš dovoljno komada. Zato i napisah ono o tome kako će ih uskoro biti previše da bi mogli znati koji je koji. (a vidim da i ti razmišljaš na slićan način) Da sada ne prolazim ponovo kroz sve threadove na raznim engleskim, njemačkim i australskim forumima, te you tube snimke - možeš li se sjetiti gdje si naišao na podatak o nekoliko modela? Ne mislim pri tom na drip varijantu. EDIT: Hvala Damire! Vidim da si postao dok sam ja još tipkao.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 09 sij 2013 01:58 |
|
|
Mislim da su dva proizvodjaca,zato sam i nesiguran koji je originalni klon Jedan je SS,drugi je niklovani mesing, ...osim ako se oba dva ne proizvode u istoj.....fabricici "Terminator" sa stormysvaporcellar-a bi trebao biti OK...valjda  (Pricamo o tank verziji,nikad o drip attyju....da ne bi bilo zabune i oko toga)
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 10 sij 2013 00:12 |
|
|
Karo je napisao: ....Jedan je SS,drugi je niklovani mesing...
Sad razumijem na što misliš. Da, moguće je da ima bar dvije varijante.. Karo je napisao: (Pricamo o tank verziji,nikad o drip attyju....da ne bi bilo zabune i oko toga) Da, pričamo o tanku. Evo, ako se netko želi uhvatiti sa tim nezahvalnim zadatkom organiziranja Group Buy-a ja sam za jedan Ody clone i rezervnu keramiku. Lovu šaljem unaprijed jer je lakše svakom od nas dati malo povjerenja, nego da organizator brine jesu li svi koji se prijave pošteni.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 04:41 |
|
|
evo kako je stvar malo stala ja pitao Romba da skine malo cjenu pa evo šta sam dobio "Hello, Ivan Nice Day! that's OK. i'm waiting for you reply all the time. thank godness, you got my email. i'm not sure any other factory produce the odysseus ,but i'm sure we do the best quality,and more exquisite. and each paching including : 1pc completed odysseus atomizer, 1pc changeable ceramic, 1 meter wicks, 1 meter heat wire, 1 pc gift box and i will present to you some O-rings, silica gel seals in each kit. I asked the shipping company, EMS cost is almost with DHL cost. DHL is the best delivery way,more faster and safer. 20pcs odysseus ,shipping by DHL ,payment by paypal total cost:470.3usd. order quantity reached 50pcs, the unit price is 16usd/pc order quantity reached 100pcs ,the unit price is 14usd/pc.and you can enjoy free to make your LOGO on the atomizer. the parts of O-ring and ceramic , I can give you the best price,0.8usd/pc. is that Okay? Looking forward to your reply. best regards Rombo" znaci sada trebamo samo prebaciti postu sa DHL na EMs i na konju smo  trenutno je cijena 20kom / 23.5$+ ekstra kaj dobijemo 1pc completed odysseus atomizer, 1pc changeable ceramic, 1 meter wicks, 1 meter heat wire, 1 pc gift box and i will present to you some O-rings, silica gel seals in each kit.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 12:44 |
|
|
Mravak,kako ti stoji ovaj Rocky IV sa iskrenoscu...?  Vjerujem da nikom ovde nije do tih 20-30 $,samo se bojim da ne bi na kraju dobili "onaj kineski shiping koji nikako da napusti Shenzen"... Malo mi fali da uzmem ili Oddy na staro ili onaj veci Terminator-C sa stormysvaporcellar-a koji kosta 65$....doduse,izaci ce daleko vise kad bih uzeo i rezervne keramike-5$ komad,O ringove,rezervni prozirni tank-13$ itd.,znaci ipak je razlika u cijeni ogromna...3:1 I sve zbog j.bene znatizelje...  Sto se tice DHL-a,dosad nisam koristio njihove usluge pa nemogu da pricam o njima,samo znam da su neki ljudi bili izlozeni dodatnim troskovima,dali su to bili ludi carinski zahtjevi ili nesto drugo,to nije ni bitno u ovom slucaju... Ajde da cujemo i ostale sto misle pa da dogovorimo sto i kako cemo na dalje.....
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 12:51 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
info o dhl-u... brza dostava i sto posto carina... 2 puta narucivao, iznos kupljene robe je bio 20€ i shipping 22€ i platio carinu 175 kn oba puta... 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 tra 2026 08:21. | Zadnji put si ovdje bio: 02 tra 2026 08:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |