| Autor |
Poruka |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 12:55 |
|
|
|
Treba pričekati još 10-15 dana kada im padne potražnja za odijem od velikih kupaca pa će sigurno popustit oko shipanja i ostalog,prema ovome odgovoru što je mravak dobio je prihvatljivo dobiješ sve što ti treba za 140kn...
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 13:23 |
|
|
vapeman je napisao: Treba pričekati još 10-15 dana kada im padne potražnja za odijem od velikih kupaca pa će sigurno popustit oko shipanja i ostalog,prema ovome odgovoru što je mravak dobio je prihvatljivo dobiješ sve što ti treba za 140kn... Ta cijena je malo pala od pre par mjeseci,i potraznja je pala ali ne vjerujem da su 10-15 dana presudni za jos nizu cijenu...Iskustvo mi kaze da odredjene (kvalitetnije) stvari drze konstantnu liniju cijena nakon odredjenih popusta.Trziste za ovakve specificne modove nije tako veliko,nek bude do 30-tak tisuca...toliko,ali ipak mislim da bi trebalo vremena da se Oddy ili njemu slicne stvari komercijaliziraju do tog stupnja da bi bili "tako" jevtini...
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 13:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Bakica je napisao: info o dhl-u... brza dostava i sto posto carina...
Heh.. da je samo carina! DHL naplaćuje špediterske usluge i tu grdo muljaju i zarađuju. Samim tim slijedi carinska prijava od strane DHL-a pod obavezno, a onda slijedom toga i porez na sve to skupa. Tako da je to kita u pravom smislu riječi. Stoji da je brza dostava, ali stoji i ovo navedeno. Kod EMS-a nema tih pratećih sadržaja osim ako se netko na carini baše ne zapikne na određeni paket. Iako u ovom slučaju grupne kupovine je to za očekivati. No ako se plati carina i porez, ipak se izbjegnu davanja DHL-u za špediterske usluge. A ako nas Bog voli.. možda sve prođe bez problema.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 13:34 |
|
|
Ja bih cekao jos jedno vrijeme 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 15 sij 2013 17:07 |
|
|
Bakica je napisao: info o dhl-u... brza dostava i sto posto carina... 2 puta narucivao, iznos kupljene robe je bio 20€ i shipping 22€ i platio carinu 175 kn oba puta...  Pa ako ćemo skupiti dovoljno zainteresiranih možemo Romba tražiti da šalje EMS-om ako je na taj način šansa da prođemo ispod radara veća. Naravno, ako je većina za bržu dostavu uz sigurnu carinu i ja ću se prilagoditi. Ma zapravo mi carina na taj relativno mali iznos nije trn u oku, ali ako se može još povoljnije onda sam "za". 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 16 sij 2013 01:59 |
|
|
zerowaf je napisao: Pa ako ćemo skupiti dovoljno zainteresiranih možemo Romba tražiti da šalje EMS-om pa to sam i rekao ...on je provjerio i postarina je podjednaka ali on forsira DHL-zbog sigurnosti .... meni je drazi EMS evo upravo mi neki dan dosao paket ems-om vrijednosti 100€ bez carine nije problem kako ce se poslati nego treba skupit dovoljno zainteresiranih 1.Mravak 2kom + 2keramike edit: 6keramika ....nek se nađe 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 16 sij 2013 03:03 |
|
|
mravak je napisao: 1.Mravak 2kom + 2keramike edit: 6keramika ....nek se nađe 2.Zerowaf 1komplet kako je Rombo naveo: sa rez keramikom, o ringovima, malo žica i štrika Evo drugi pokušaj sastavljanja liste. 
|
|
 |
|
 |
|
Švrljo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 16 sij 2013 09:40 |
|
|
zerowaf je napisao: mravak je napisao: 1.Mravak 2kom + 2keramike edit: 6keramika ....nek se nađe 2.Zerowaf 1komplet kako je Rombo naveo: sa rez keramikom, o ringovima, malo žica i štrika Evo drugi pokušaj sastavljanja liste.  3.Švrljo 1komplet i dalje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 16 sij 2013 09:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
1. Mravak 2 kom + 6 keramika 2. Zerowaf 1 kom 3. Švrljo 1 kom 4. Kinta 1 kom
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
arbun
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 16 sij 2013 10:15 |
|
|
Kinta je napisao: 1. Mravak 2 kom + 6 keramika 2. Zerowaf 1 kom 3. Švrljo 1 kom 4. Kinta 1 kom 5.Arbun+1keramika
|
|
 |
|
 |