| Autor |
Poruka |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 14:24 |
|
|
ja i m@xym smo imali sličnu raspravu neki dan jer nas u DU u ovoj sada kafani malo parking he*e, ali smo odlučili ne mijenjat jer nas tu nitko ne gleda krivo kada izvadimo opremu na jedan stol a svo piće prebacimo na drugi, imamo Borisa i Mara u šanku...a čak je i gazda počeo pariti...  a kada idemo u alibabe u Cavtat on prestroji cijelu taracu za nas... sretno ekipa s 
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 14:47 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
Pa ako su drugi gosti problem u toj zasebnoj prostoriji, a gazda je neciji poznanik nije tesko zamolit da se stavi papiric "rezervirano"?
Sent from my SM-T211 using Tapatalk 2
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 15:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Glavni i odgovorni u Amareni je Igor koji je obaviješten kako mu dolazi ekipa u subotu. Birate hoćete li unutra u jednoj ili drugoj prostoriji, vani na jednoj ili drugoj terasi. U subotu ujutro je u smjeni konobarica Petra, pa neka se oni koji prvi dođu njoj jave i kažu da su iz Vaper cluba. Ako rampa za parking nije dignuta, samo treba malo pričekati dok vas netko ne vidi. Prilikom izlaska rampa se automatski diže. Barem preko telefona.. svi su iskazali oduševljenje zbog dolaska ekipe. Naljepnice možete zakeljiti gdje god želite. U slučaju kakvih eventualnih potreba neka me neko nazove jer sam još dva tjedna na moru.
Sent from my Mobikita!
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 15:27 |
|
|
|
Vec sam u par navrata reko da nije uopce stvar kišobrana nego jednostavno kad vidiš da sa svojim dolaskom izlazi ona grimasa na licu "joj kaj opet ovi".....a ti ovi su svaku subotu boravka od nekoliko sati u jutarnjem terminu napravili promet na koji su mogli racunat da bu ga imali 4 puta mj...... Mislim da nismo zaslužili da nas unatrag par mj. tretiraju tako kako nas tretiraju.....pa ako ništa drugo ne možeš si dozvolit da jedan lokal kao što je Palfi....šalje nas nekolicinu van na 5 stupnjeva....kao nema mjesta...... ili zato što nismo uzeli npr. nekaj za jest ili ostavili soma kuna na šanku.....tako se to ne radi.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 15:51 |
|
|
Medo je napisao: Vec sam u par navrata reko da nije uopce stvar kišobrana nego jednostavno kad vidiš da sa svojim dolaskom izlazi ona grimasa na licu "joj kaj opet ovi".....a ti ovi su svaku subotu boravka od nekoliko sati u jutarnjem terminu napravili promet na koji su mogli racunat da bu ga imali 4 puta mj...... Mislim da nismo zaslužili da nas unatrag par mj. tretiraju tako kako nas tretiraju.....pa ako ništa drugo ne možeš si dozvolit da jedan lokal kao što je Palfi....šalje nas nekolicinu van na 5 stupnjeva....kao nema mjesta...... ili zato što nismo uzeli npr. nekaj za jest ili ostavili soma kuna na šanku.....tako se to ne radi. 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 15:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Medo ne opravdavaj se ti si kriv što nismo više u Palfiju. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 15:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
A bilo bi sad i dobro vrijeme da napokon aktiviramo i udrugu.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 17:03 |
|
|
Max_ZG je napisao: Medo ne opravdavaj se ti si kriv što nismo više u Palfiju.  Dali sam ja kriv ili ne manje bitno...da su se vrlo brzo i drugi slozili sa mojim utiscima...jesu....vecina....a moglo je biti i drugacije da neki ljudi cijene goste...nekima kakvi takvi ali smo gosti. A za osnivanje udruge......pa zasto ne.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 17:16 |
|
|
kvalitetno si sabotirao sporo donosenje pive kad smo Kinta i ja prikraju 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljaliste Zgb vapera Postano: 27 kol 2014 18:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Fala kurcu. Necu vise morat gledati onog hermafrodita.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |