| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 10 ruj 2011 22:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Kinta je napisao: Sutra poslijepodne Vaper u slavonskom Brodu. Ako prezivimo onu crnu tocku kod Kutine.  To je kao ime neke birtije ? "Crna Tacka" ?  To ti je onaj bermudski trokut kojeg rvacke vlasti ne priznaju al je puno ljudi zaginulo. Proeski je medju njima,
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 10 ruj 2011 22:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ernest je napisao: Kada i gdje u Slavonskom Brodu ?? Javi se Cortu on ce biti upucen gdje i kada. Poslijepodne uglavnom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 ruj 2011 13:19 |
|
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Kinta je napisao: Sutra poslijepodne Vaper u slavonskom Brodu. Ako prezivimo onu crnu tocku kod Kutine.  To je kao ime neke birtije ? "Crna Tacka" ?  To ti je onaj bermudski trokut kojeg rvacke vlasti ne priznaju al je puno ljudi zaginulo. Proeski je medju njima, A-haa,bilo je mnogo stavova oko toga,znam.Jezivo u svakom slucaju...i strasno.Kazu da je put tako dobar i prav i da se ljudima refleksi opuste pa ih nekako uspava,neznam,nisam nikada vozio taj put. Kinta...pregrizi  jezik.....
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 ruj 2011 18:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Eto.. pošto je CHROMEX kao zahtjev postavio da bude nešto sasvim jednostavno..  ..ovo je jedan od mojih prijedloga, a boje se mogu kombinirati po potrebi. 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 ruj 2011 19:42 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
meni se sviđa 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 ruj 2011 23:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Jes, to bi bilo to. Ajde vićite da ide u izradu.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 ruj 2011 23:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Je da je onaj piso u sredini izmedju dva jaja mogao biti veci al dobro je i ovako. ZA
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 12 ruj 2011 09:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Vaper club Slavonski Brod. Neki tamo pijanci locu za stolom.  I cudna ptica D@do je bio s nama.  I na kraju guske iz Sarvasa ... ovaj patke iz Broda. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 12 ruj 2011 09:19 |
|
|
Logo je odlican .....nije lose da se proba jos koja kombinacija boja
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 12 ruj 2011 15:05 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Dobro Chromex čemu taj zamišljeni izraz,kilometrima si daleko,gdje si bio? 
|
 |