|
.
Sada je: 16 tra 2026 00:16. | Zadnji put si ovdje bio: 16 tra 2026 00:16. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 lis 2011 00:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Frenk je napisao: A Zetor ?  A  ? Zeli buju oni sve i shuplje cevi i socijalne zube i hemoglobin ... sam Taru nebuju. Imaju svoj megafon.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 11 lis 2011 00:21 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Frenk je napisao: A Zetor ?  A  ? Zeli buju oni sve i shuplje cevi i socijalne zube i hemoglobin ... sam Taru nebuju. Imaju svoj megafon. svoj megafon - haso sjedi na prozoru a fata pjeva,pita raja,a što sjediš na penđere,a da ne mislite da ju tučem. 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 15 lis 2011 06:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Pošto-poto nitko od članova VC-a nema onih sto krznaša, odluka je pala. Black Darling, malo pitoreskno mjestašce u blizini Lasinje postaje danas nešto drugo. Naša učiteljica reiki-a i još ponečega napokon dolazi na  , recept postoji u kuhajmo zajedno.(Reiki je tehnika nekonvencionalnog liječenja energijom. Koristi za smanjenje stresa i relaksaciju kao i za liječenje. Proces se pokeće aktiviranjem simbola i ...) Ona je isto e-parioc, ali je nema na forumu, možda je uvjerim ipak da se pridruži. He, žena i kuha savršeno.Možda danas dobijem dan odmora. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 29 lis 2011 19:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Danas je održana sjednica višeg predsjesništva VC-a. Doneseni zaključci: 0 Dogovoreno : 0 Požderano kotlovine: puno Sve u svemu, dobro 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 04 stu 2011 20:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Proslava martinja 12.11.og.gospodnje, B.Darling Menu:Patka i domači mlinci ispod peke Vino, ak ga bude Pan, zlatnin naravno Probavanje JC tekučina Vožnja shlepera Razno Spavanje, naravno u B.Darling p.s. povedite supruge, žnice, bit će i tamburaši sa cd-a 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 06 stu 2011 09:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Izvještaj sa predizborne sjednice VC-a održane dne. 5. studenog 2011.god. Prisutni: svi koji su bili Zaključci: počinje predizborna kampanja, pa za martinje organiziramo gornje navedeni jelovnik Nikotin koji je naručen neće doći još bar 6 mjeseci, pa je siniša organiziran za prvu ruku Poslovi koje smo dogovarali prošle godine uglavnom nisu ostvareni, cca.70%, naravno ne krivnjom VC-a Pošto imamo doživotnog predsjednika, ostali članovi se biraju, tajnik, potpredsjednik, domar i kuhar (hm, tu se i opet ja kandidiram) Slijedeće godine želimo ostvariti povečanje članstva, nekoliko novih rubrika i poboljšati kvalitetu parenja.
Razno: nije bilo PAN-a, pa smo pili sokove (jbg.nestašica) razmijenili ponešto tekučina, atty-ja i sl.
Do skorog viđenja, iduću subotu kada je tema MARTINJE Uz drugarski pozdrav PARIMO SE
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 06 stu 2011 11:37 |
|
|
CHROMEX je napisao: Razno: nije bilo PAN-a, pa smo pili sokove (jbg.nestašica)
Mogu potvrdit da je ovo istina. A doma sam opet moral vozit ja. Varljivi su ti danasnji sokovi 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 14 stu 2011 12:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 Martinjska najuža sjednica VC-a je završila, svi sretno stigli doma (osim kaj smo sanji razbili comp). Zaključak, Nova Godina se slavi, ak doživimo, na selu, naravno.Kreveti su u pripravnosti za one koji se osječaju loše u nekom trenutku (na katu) da mi neko ne  po prostorčiću u kojem obitavam. Nadam se odazivu vapera, a bit će i mladih Ukrajinki.  Robacco chery VG, je čisto pristojna tekučina, to je zaključak sa VC-a., što se tiće parenja.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 14 stu 2011 14:33 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ma razbit ću ja vama nosove,samo se zahebavajte 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vaper club Postano: 14 stu 2011 15:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 tra 2026 00:16. | Zadnji put si ovdje bio: 16 tra 2026 00:16. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |