| Autor |
Poruka |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 08 srp 2014 23:48 |
|
|
e jebiga... vidim da se pojačao broj parioca u nas..... jbg dok sam bio jedini nije mi palo napamet organizirati ovako nešto....ali neka nas ... došao bi rado ali arbajtujem po cijele dane pa tek oko 8 završavam.... ali zavrsit ce i sezona.... a predlazem da dođete i do cavtata jednom pa da nesto slično odradimo.... jer južnije od konavala nema 
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 08 srp 2014 23:50 |
|
|
Kinta je napisao: Alibabah je dolje ali njega ni za glavu ni za rep.  Paco mu je susjed i od kada imaju dvije litre liquida vise nas ne trebaju. Mislim da tu jedino mobitelom se moze nesto obaviti.  jbg kinta evo me znaš kakva je situacija.... nema se kad glava okrenut....
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 00:05 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
alibabah je napisao: e jebiga... vidim da se pojačao broj parioca u nas..... jbg dok sam bio jedini nije mi palo napamet organizirati ovako nešto....ali neka nas ... došao bi rado ali arbajtujem po cijele dane pa tek oko 8 završavam.... ali zavrsit ce i sezona.... a predlazem da dođete i do cavtata jednom pa da nesto slično odradimo.... jer južnije od konavala nema  I ja se pridružujem ovome, da nemoram ja uvijek u grad ići ( uvijek moram mislit na  )  pa moram smanjit  a u konavlima ih uglavnom sve poznam pa sam miran. 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 00:18 |
|
|
m@xym je napisao: Damire, Nije gospodo nego gospari.  Ja se bilježim za dolazak, i toplo se nadam da je Borisu uzrela ona banana, jerbo mi je DK Tobacco pri kraju, a ne da mi se više bacat novce na ovo dk-go.no. Nadam se da ćemo biti malo brojniji nego zadnja dva puta. E jaki ste mi vi gospari 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 07:41 |
|
|
alibabah je napisao: e jebiga... vidim da se pojačao broj parioca u nas..... jbg dok sam bio jedini nije mi palo napamet organizirati ovako nešto....ali neka nas ... došao bi rado ali arbajtujem po cijele dane pa tek oko 8 završavam.... ali zavrsit ce i sezona.... a predlazem da dođete i do cavtata jednom pa da nesto slično odradimo.... jer južnije od konavala nema  jebemti mislim da ja tebe znam...nema biti tko drugi...iz Cavtata..pari godinama...imaš PP...
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 14:24 |
|
|
Vidimo se lejtrz ekipa 
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 14:32 |
|
|
Boris_DU, Kako moje banane?! Zriju li kako treba? 
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 16:42 |
|
|
Pa mi smo zauzeli drugo mjesto po broju sastajanja ili kako se fensi kaže meetova odmah iza  i ja mislim da nam naš šef kinta mora napravit jedan lijepi smajlić.
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 18:13 |
|
|
I'm ready and waiting. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Parioci s juga Postano: 09 srp 2014 18:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
damir1970 je napisao: Pa mi smo zauzeli drugo mjesto po broju sastajanja ili kako se fensi kaže meetova odmah iza  i ja mislim da nam naš šef kinta mora napravit jedan lijepi smajlić. Zadrani i splicani vas peru sve u 16, ali zasto ne? Dajte neku ideju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |