| Autor |
Poruka |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 20:45 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 10:51 |
|
|
flux je napisao: posto je ovo croatia meet, a ne VC meet, spojite se s drugim forumom pa da vidis ekipe  ko motoristi kad se skupe svaki sa svojim obiljezjima i "igrackama"  Slazem se...
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 11:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
flux je napisao: ko motoristi kad se skupe svaki sa svojim obiljezjima i "igrackama"  Nemam ništa protiv sastanka svih vapera! Ali sam jako protiv forsiranja opreme i igračaka. Natjecanje tko ima bolju i sjajniju "opremu" smatram skroz pogrešnim. To će odbiti sve vapere koji zbog nekog razloga nemaju ili ne žele imati takve uber "igračke". Smatram da se ne bi trebali sastajati da se preseravamo sa opremom, nego da se družimo, podjelimo iskustva i ideje i ljepo se provedemo. Forsanje opreme i "igračaka" će samo odbiti većinu vapera.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 13:10 |
|
|
spavle je napisao: flux je napisao: ko motoristi kad se skupe svaki sa svojim obiljezjima i "igrackama"  Nemam ništa protiv sastanka svih vapera! Ali sam jako protiv forsiranja opreme i igračaka. Natjecanje tko ima bolju i sjajniju "opremu" smatram skroz pogrešnim. To će odbiti sve vapere koji zbog nekog razloga nemaju ili ne žele imati takve uber "igračke". Smatram da se ne bi trebali sastajati da se preseravamo sa opremom, nego da se družimo, podjelimo iskustva i ideje i ljepo se provedemo. Forsanje opreme i "igračaka" će samo odbiti većinu vapera. 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 13:17 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 13:33 |
|
|
Svaka čast Spavle 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 13:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Sve je to lijepo i dobro i ja se slažem i ima puno tekstova di pišemo o tome da nije stvar u preseravanju, ali VRATITE SE NA TEMU još uvijek se ne zna di ćemo i ko će organizirati.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 14:52 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
spavle to za igracke sam napisal bezveze  valjda si do sad skuzil da sam protivnik neke megasuperultrakul opreme  poanta je bila da se za ovak nekaj vaperi ujedine i da ih se skupi sto vise 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 15:17 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
Gorski kotar? To je ajmo rec na "pol puta" i dalmatincima i slavoncima 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 29 tra 2014 15:46 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Malo ste me sada zbunili Hoće li biti u Zadru ili je to samo jedan od prijedloga? Mislim, mene nije nitko direktno kontaktirao niti rekao da to organiziram nego sam saznao čitajući postove. Batara i ja danas idem u obilazak raznih mjesta za meet. Uglavnom su to kampovi gdje je dozvoljeno paliti vatru. U samom Zadru nema javnih mjesta gdje se to može napraviti bez posebnih dozvola. Imam još jednu lokaciju na pameti koja je u samom centru i uz more ali i za to se moram raspitati jer je sve to još zatvoreno i krenut će za nekih 20-30 dana kada kreće prava sezona. U kratko, recite mi hoćemo li Batara i ja trošiti vrijeme (jer je većinom sve zatvoreno pa moramo ljude tražiti po kućama) tražeći adekvatnu lokaciju ili ne?
|
 |