| Autor |
Poruka |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 06 stu 2022 10:18 |
|
|
Opet ja Htjela sam samo reći da vec dva tjedna parim tekućinu koju sam napravila s kupljenim kitom iz juice doctora i čini mi se da mi sjeda teže na želudac nego ono što sam parila prije... tako da mi se čini da to ipak nije ista stvar.
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 08 pro 2022 22:38 |
|
|
|
Patim ljudi. Mozgam cijelo vrijeme u cemu je kvaka. Baza je ista u gotovom kitu kojeg sam zadnjeg kupila na juice doctoru kao i prije kad sam kupila odvojeno bazu + shoteve, ali mi se cini da shotevi nisu isti. Na ovim novima pise Pink Mule, a na onima koji se prodaju odvojeno ne pise nista. Jel moguce da mi ovi shotevi koje sam kupila u tom kitu ne pasu? Jel itko probao i uocio kakvu razliku? Vjerojatno nema druge nego da kupim ponovno cistu bazu + shoteve, pomijesam, parim, pa vidim... Ima li netko neku drugu ideju?
|
 |
|
cimeries
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 08 pro 2022 23:53 |
|
|
|
Poštovani,
moguće je nekoliko uzroka zašto Vam ne odgovara tekućina 1. pogreške korisnika, da ste miksali manje količine i da ste u neku bočicu dodali nic-shotove sa čistim PG-om (black) a u druge sa čistim VG-om (plave) 2. promijenili tekućinu (aromu) - ona je čisti PG, automatski mijenja omjer VG/PG i nikotina 3. promijenili atomizer ili samo grijače
LP
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 10 pro 2022 11:45 |
|
|
Nista od toga. 1. zmiksala sam sve u istu bocu, dobro promijesala kao i prosli put. 2. arome koristim iste u istim kolicinama vec godinama. 3. atomizer i grijači također isti vec godinama. Razmisljala sam da pojacam malo VG-om tu svoju otopinu, ali onda cu se pogubit s nikotinom, pa sam na kraju narucila sad odvojeno VG bazu i odvojeno nikotinske shoteve. Cim dodje, zmuckam pa javim jel bolje ili sam jednostavno posasavila, sto je isto moguce 
|
 |
|
cimeries
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 12 pro 2022 01:55 |
|
|
|
Poštovani,
koristio sam više različitih baza, nisam primjetio neku razliku, naručito kad odstoje tekućine mjesec-dva, zaboravim i da sam koristio različite baze,
različito "sjedne na želudac" jedino ako pretjeram sa parenjem,
provjeri arome, da nije možda problem u njima i javi kakvi su rezultati s novom bazom.
LP
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 12 pro 2022 12:40 |
|
|
|
meni krivo sjednu na želudac neke voćke, one gorke i odvratne, kisele i slično, ali to je do mene ne do voćki, jer se drugi ljudi dave u tome
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 07 sij 2023 12:53 |
|
|
Eto, sad vec nesto vise od tjedan dana parim tekucinu koju sam zmiksala u onoj skupljoj verziji i sve je ok. Mislim da su shotevi u kitu od nekog drugog proizvodjaca i da mi je tu nesto smetalo. Ne znam... razmazena sam, ocito  Uglavnom, problem rijesen. 
|
 |
|
Lovepops1clee
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 01 lip 2024 15:43 |
|
|
buje3000 je napisao: meni krivo sjednu na želudac neke voćke, one gorke i odvratne, kisele i slično, ali to je do mene ne do voćki, jer se drugi ljudi dave u tome Svaka osoba ima svoje jedinstvene preferencije kada je u pitanju hrana, uključujući i voće.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 06 lip 2024 06:05 |
|
|
Lovepops1clee je napisao: buje3000 je napisao: meni krivo sjednu na želudac neke voćke, one gorke i odvratne, kisele i slično, ali to je do mene ne do voćki, jer se drugi ljudi dave u tome Svaka osoba ima svoje jedinstvene preferencije kada je u pitanju hrana, uključujući i voće. da alkohol  tj rakija 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 23 lis 2025 15:24 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
Da malo podignem temu, jer mi ponestaje starih 52mg/l baza u velikim pakiranjima (dugo je i trajalo pošto sam na vrijeme bio hrčak  ) Gdje sad kupujete povoljno bazu (znam da su sad max 20 mg 10 ml), malo su mi sulude ove cijene kod nas, ima netko info nađe li se negdje povoljnije?
|
|
 |
|
 |