| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 13 srp 2013 17:28 |
|
|
|
Ja cu uzet neki driper pored age...just in case...kako god bateriju treba drzat dalje od sunca,tako da ce oboje bit negdje u hladu na plazi
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 13 srp 2013 17:34 |
|
|
Max65 je napisao: Pa da još u ruci uz sve ostalo koja je zasr... od mamaca, ribe, nafte držim i bočicu s omiljenom mi tekučinom i lagano po maestralu gađam rupu na driperu i brojim kapi. Trebam tank koji napunim da izdrži barem 6 sati, da ne curi, da se neda lako razbit i da nije pretežak. Uz to je bitno da nije ni prevrijedan ak upadne u more. Mislim da će to biti X10 4ml sa Fasttecha. Znači trebaš nekaj kaj ne curi,drži bar 5 ml,neuništivo je i pluta. Nisam 100% ziher ali mislim da to još ne postoji 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 13 srp 2013 18:00 |
|
|
|
I jako jeftino:-P
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 13 srp 2013 18:02 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Max65 je napisao: Pa da još u ruci uz sve ostalo koja je zasr... od mamaca, ribe, nafte držim i bočicu s omiljenom mi tekučinom i lagano po maestralu gađam rupu na driperu i brojim kapi. Trebam tank koji napunim da izdrži barem 6 sati, da ne curi, da se neda lako razbit i da nije pretežak. Uz to je bitno da nije ni prevrijedan ak upadne u more. Mislim da će to biti X10 4ml sa Fasttecha. BCC Mega. Za cijenu se sam snađi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 31 srp 2013 09:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eto oddy je izdrzao bez problema dalmatinskog zvizdana na hard testu od skoro 3 tjedna. Ni traga od bilo kakvog curenja ili nekih drugih problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 19 kol 2013 08:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Evo i ja kao friški parioc bio prvi put na moru sa setupima, attyima i tekućinama. Normalno ponio sam pola tone svega sa sobom pola iz radoznalosti, pola is straha "da ne pofali" pola čisto da probam ... Išao sam na more na jedno mjesto "bogu iza nogu" gdje jedva ima struje i nekakvog, jadnog, signala od mobitela tako da nisam puno vremena gubio na izlaske sjedenje po kafićima restoranima i sličnim glupostima, sve u svemu prije je ličilo na Survival ili Lost Island  . Vremenski uvjeti: Super, 39 u hladu i vruća bura. I tako sam pario 10 različitih tekućina iz xy različitih kombinacija setupa ( ipak sam našao vremena i za odmor i plivanje i farbanje stolarije čpr ). Prije svega tekućina. 100% VG mi se pokazao najbolji jer su sve ostale tekućine jednostavno se "otopile na suncu" i postale previskozne, ono curi na sve strane. Po meni dobitna kombinacija za more je:  Ovo je Pyrex DCT tank sa 1,5 ohm cartoom, mala lavica i futrola za nošenje svega zajedno. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 19 kol 2013 10:27 |
|
|
spavle je napisao: Evo i ja kao friški parioc bio prvi put na moru sa setupima, attyima i tekućinama. Normalno ponio sam pola tone svega sa sobom pola iz radoznalosti, pola is straha "da ne pofali" pola čisto da probam ... Išao sam na more na jedno mjesto "bogu iza nogu" gdje jedva ima struje i nekakvog, jadnog, signala od mobitela tako da nisam puno vremena gubio na izlaske sjedenje po kafićima restoranima i sličnim glupostima, sve u svemu prije je ličilo na Survival ili Lost Island  . Vremenski uvjeti: Super, 39 u hladu i vruća bura. I tako sam pario 10 različitih tekućina iz xy različitih kombinacija setupa ( ipak sam našao vremena i za odmor i plivanje i farbanje stolarije čpr ). Prije svega tekućina. 100% VG mi se pokazao najbolji jer su sve ostale tekućine jednostavno se "otopile na suncu" i postale previskozne, ono curi na sve strane. Po meni dobitna kombinacija za more je:  Ovo je Pyrex DCT tank sa 1,5 ohm cartoom, mala lavica i futrola za nošenje svega zajedno.  bravo još da je lavica u maskirnom...e onda i na velebit!!! 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 19 kol 2013 10:37 |
|
|
|
Meni za te svrhe odlično služi vulgaris Kanger MT3 i ego baterija passthru.
Sa twisticom ne možeš otvarati pive, a sa passthru baterijom ide super jer ima metalni čep na vijak preko usb mini konektora.
pive sam i prije otvarao sa upaljačem tako da je to sada puno lakše i praktičnije.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 19 kol 2013 14:42 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
EVOD vec mjesec i pol..... nigdje ni kapi 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Najbolji setup i tank za tople dane - savjeti Postano: 19 kol 2013 21:26 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
futrola za nošenje je ? futrola za bateriju ili kaj, dedicated ?
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |